Mette Juul(DK)

Foto: Alex Nyborg Madsen
Mer om artisten

Med sin röst och gitarr framför den danska jazzsångerskan och låtskrivaren Mette Juul både sina egna låtar och tolkar musik från den amerikanska och brasilianska sångskatten. Hon har hyllats internationellt för sin personliga stil – och hon omger sig ständigt med jazzmusiker av toppskiktet.

“Sången är personlig och varm, hon visar en stor äkthet och en bedövande närvaro i sina sånger, med texter, som inte bara är tilltalande, utan fängslande” - Recension av Change i Opulens, Sverige

Mette Juul har sysslat med musik sedan barnsben och har en examen från Rytmisk Musikkonservatorium i Köpenhamn. Hon släppte sitt debutalbum 2010 och har sedan sitt första album konsekvent mottagit hyllningar och utmärkta recensioner både för sina inspelningar och liveframträdanden.

"Call it vocal charisma. Danish singer Mette Juul has an exceptionally intimate and unadorned voice" - Downbeat

Både Juuls fjärde album "Change" och uppföljaren "New York - Copenhagen" från 2020 (Universal Music) har tagits emot mycket väl både internationellt och i Danmark med bland annat en nominering till DMA Jazz Award.

Det är bland annat musiken från dessa album som publiken kan se fram emot att få höra denna kväll. Dessutom några helt nya låtar från Juuls kommande release, skrivna av Juul själv eller i samarbete med pianisten Peter Rosendal.
 
På scen:
Mette Juul – röst och gitarr
Peter Rosendal – piano
Mikkel Riber – bas
Peter Rosendal – trummor

Läs mer Dölj
Köp biljett

onsdag 18 oktober

Insläpp19:00 På scen19:30

Ordinarie pris

280 kr vid bord
240 kr på balkong

Student / Pensionär

240 kr vid bord
200 kr på balkong

Mer info

Klicka på Köp biljett för att komma till biljettförsäljningen och se platstillgång.

Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar. De platser som inte sålts på förköp släpps till försäljning i dörren vid insläpp till det aktuella evenemanget.

För rullstolsanpassade platser boka biljetter via info@victoria.se.

Det räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och skippa onödiga utskrifter!

Fullbokat eller har du fått förhinder?
Vi hänvisar till Ticketswap för andrahandsförsäljning av biljetter. Där kan du enkelt hitta alla våra evenemang och ladda upp din biljett och du som är på jakt efter biljetter kan enkelt se om det finns biljetter som säljes.

Har du fler frågor?
Du hittar svar på det mesta under Bra att veta. För frågor som rör biljettköp kontakta Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu eller 040-10 30 20.

Picknickteater

Detta är ett picknickevenemang, eller som vi brukar kalla det: Picknickteater. Det innebär att du får ta med dig egen mat och dryck till föreställningen.

Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa. Ta med det du är sugen på och glöm inte ta med glas och bestick!

Observera att mat inte får medhavas på balkongen, endast dryck och snacks.

Läs mer: Vad är picknickteater?

Mer om artisten