Obs! Samtliga arrangemang under jan-feb är inställda el. framflyttade

Vi är i färd med att genomföra dessa programändringar och det tar lite tid innan alla datum finns på plats. Mer info finns under Coronainfo - Inställt & förändrat. Vi kontaktar alla biljettköpare som är berörda och uppdaterar hemsidan så snart vi har mer information. Tack för ert tålamod!

Mats/Morgan 40! - Mats Öberg & Morgan Ågren

Foto: Pierre Martin
Mer om artisten

Den världsrenommerade duon bestående av keyboardisten Mats Öberg och trummisen Morgan Ågren 40-årsjubilerar 2021 och våren 2022 kommer de till Victoriateatern för fira sitt musikaliska liv tillsammans! Musiken är genreöverskridande och fri – en personlig och komplex fusion av elektronika, beats, jazz och rock.

Duon har omtalats sedan barnsben och fann varandra så tidigt som 1981. De var fortfarande tonåringar när de i slutet av 80-talet fick självaste Frank Zappa på fall när han gjorde sitt sista gig i Stockholm. Zappa bjöd efter spelningen med svenskarna att delta vid två projekt i USA under en period strax före hans bortgång: The Music of Frank Zappa i Avery Fisher Hall (med symfoniorkester) samt Zappas Universe i New York med bl.a Steve Vai.

Morgan Ågren är en Grammisvinnande trumslagare på båda sidor om Atlanten som  2010 fick den hedervärda titeln "bästa fusionstrummis" i Modern Drummers läsareundersökning. Den blinde keyboardisten Mats Öberg mottog nyligen en Grammis tillsammans med Lena Willemark och Jonas Knutsson och har verkat med sin egna trio samt en mängd andra konstellationer.

Trots sina framgångsrika individuella musikaliska karriärer har fundamentet för dessa två eminenta musiker alltid varit att spela tillsammans.

På scen:
Morgan Ågren – trummor
Mats Öberg – keyboard

Läs mer Dölj
Köp biljett

lördag 5 mars

Insläpp19:00 På scen19:30

Ordinarie pris

360 kr vid bord
320 kr på balkong

Student / Pensionär

320 kr vid bord
280 kr på balkong

Mer info

Klicka på Köp biljett för att komma till biljettförsäljningen och se platstillgång.

Nedanstående information gäller för fysiska evenemang (ej livestream)

Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar.

För rullstolsanpassade platser boka biljetter via info@victoria.se.

Det räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och skippa onödiga utskrifter!

Har du fler frågor?
Du hittar svar på det mesta under Bra att veta. För frågor som rör biljettköp kontakta Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu eller 040-10 30 20.

Picknickteater

Detta är ett picknickevenemang, eller som vi brukar kalla det: Picknickteater. Det innebär att du får ta med dig egen mat och dryck till föreställningen.

Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa. Ta med det du är sugen på och glöm inte ta med glas och bestick!

Observera att mat inte får medhavas på balkongen, endast dryck och snacks.

Läs mer: Vad är picknickteater?

Mer om artisten