Läs senaste uppdateringen om Covidbevis under Coronainfo | Biljetter till april–maj släpps den 2 dec kl 12!

P.g.a. av det underhållsarbete som Stadsfastigheter genomför av vårt foajégolv så är huvudentrén för tillfället avstängd och insläpp sker via dörren mellan Kulturcentralen och Victoria. Arbetet beräknas vara klart till årsskiftet 21/22.

Martin Svensson: Selfie – En Skev Självbild

Mer om artisten

En humoristisk föreställning med massor av skratt och igenkänning, sånger och finurligheter. Martin har blivit 55+ och kan inte förstå det, men måste acceptera det, även om det inte stämmer med hans självbild. Martin fortsätter att utforska det mänskliga, det sköra och det galet humoristiska i att vara människa.

MARTIN SVENSSON: SELFIE – EN SKEV SJÄLVBILD Efter höstens publiksuccé kommer Martin Svensson, en av Sveriges mest bokade och uppskattade komiker tillbaka till Victoriateatern med sin humorshow! Martin har blivit 55+ och kan inte förstå det, men måste acceptera det, även om det inte stämmer med hans självbild. Hur kan han ha vuxna barn, han vet ju inte själv vad han skall bli när han blir stor. Vilken bild vill vi ge av oss? Hur förhåller vi oss till selfies och sociala medier? Vad är framgång? Hur ser vi på oss som svenskar? När blev vi mobilberoende? Men inte minst: "Hur kan den där 55-åringen i spegeln vara jag?"Martin Svensson fortsätter att utforska det mänskliga, det sköra och det galet humoristiska i att vara människa. Vi utlovar ännu en humoristisk föreställning med massor av skratt och igenkänning, sånger och finurligheter i Martin Svenssons anda.Medverkande: Martin Svensson, komiker och Arja Jantunen, musiker.Martin Svensson är en av Sveriges mest uppskattade ståuppkomiker. Skåning boende i Helsingborg som efter att i många år ha sysslat med amatörteater i olika former, debuterade han med stand up på The Tivoli i Helsingborg i februari 1997. Succén var ett faktum. Sedan dess har Martin rest land och rike runt med sina egna uppskattade komikföreställningar, som ståuppare på klubbar och som konferencier.Martins humor bygger på vardagsobservationer och kan beskrivas som smart, snäll och ”över bältet”. Martins styrka är just mötet med publiken och hans förmåga att läsa av publiken så att föreställningen hamnar på precis rätt nivå gör att publiken återkommer och återkommer. Martin arbetade förresten tidigare som sjuksköterska.
Läs mer Dölj

Mer om artisten