Med anledning av Corona

På grund av den rådande situationen med covid-19 har vi tvingats att ställa in ett stort antal evenemang. Vid genomförande av evenemang kommer vi givetvis att följa gängse regler och rekommendationer som finns på plats vid tillfället. Läs mer under hur vi arbetar med trygghet och programförändringar under fliken "Coronainfo".

Martin Svensson: Selfie – En Skev Självbild

Mer om artisten

En humorföreställning av och med Martin Svensson, en av Sveriges mest bokade komiker. Du såg honom senast på Victoria i succéföreställningen ”Femtio, frånskild och förvånad” – nu kommer han tillbaka med en helt ny föreställning i bagaget – 55+ och fortfarande förvånad!

MARTIN SVENSSONSelfie – en skev självbild Martin har blivit 55+ och kan inte förstå det, men måste acceptera det, även om det inte stämmer med hans självbild. Hur kan han ha vuxna barn, han vet ju inte själv vad han skall bli när han blir stor.Vilken bild vill vi ge av oss? Hur förhåller vi oss till selfies och sociala medier? Vad är framgång? Hur ser vi på oss som svenskar? När blev vi mobilberoende? Men inte minst: "Hur kan den där 55-åringen i spegeln vara jag?"Martin Svensson fortsätter att utforska det mänskliga, det sköra och det galet humoristiska i att vara människa. Vi utlovar ännu en humoristisk föreställning med massor av skratt och igenkänning, sånger och finurligheter i Martin Svenssons anda. Medverkande: Martin Svensson, komiker och Arja Jantunen, musiker.Martin Svensson är en av Sveriges mest uppskattade ståuppkomiker. Skåning boende i Helsingborg som efter att i många år ha sysslat med amatörteater i olika former, debuterade han med stand up på The Tivoli i Helsingborg i februari 1997. Succén var ett faktum. Sedan dess har Martin rest land och rike runt med sina egna uppskattade komikföreställningar, som ståuppare på klubbar och som konferencier.Martins humor bygger på vardagsobservationer och kan beskrivas som smart, snäll och ”över bältet”. Martins styrka är just mötet med publiken och hans förmåga att läsa av publiken så att föreställningen hamnar på precis rätt nivå gör att publiken återkommer och återkommer. Martin arbetade förresten tidigare som sjuksköterska.
Läs mer Dölj

Mer om artisten