Glad sommar, vi ses i höst!

Kansliet håller sommarstängt och vi är tillbaka den 12 augusti. Under denna period har vi begränsad möjlighet att svara på mail och telefon och ber er i första hand vända er till Kulturcentralen via e-post: info@kulturcentralen.nu alt. tel: 040-10 30 20, som har hand om vår biljettförsäljning.

Maia Hirasawa

Foto: Karin Boo
Mer om artisten

Med sin egensinniga röst och melodiska låtar har Maia Hirasawa sedan debuten varit en självklar del av det svenska men även det japanska musiklivet, både som artist, låtskrivare och producent. Hennes lekfulla, självklara melodier och egna röst har tilltalat många och hon sjunger på hela tre språk; engelska, svenska och japanska.

När Maia började skriva musik som tjugoåring var det på svenska. De svenska låtarna alltid funnits och  levt ett parallelliv vid sidan om de framgångsrika låtarna på engelska och japanska. Hon slog igenom med albumet ”Though I’m Just Me” 2007 med låtar som ”And I found this Boy” och ”The Worrying kind”. Sedan debuten har hon hunnit släppa sex album i Sverige och har också en gedigen karriär i sin fars hemland Japan, där hon haft flera stora hits.

Maia har under åren skrivit musik på svenska, japanska och engelska och producerat många av sina album själv. Hon är också en flitig kompositör till film, tv-serier och reklamfilm i just Japan.

På scen:
Maia Hirasawa – sång, gitarr och piano

Läs mer Dölj

Mer om artisten