Nu har vi släppt hela vårens program!

Skrolla ner för att hitta alla programpunkter.

Maia Hirasawa

Foto: Karin Boo
Mer om artisten

Med sin egensinniga röst och melodiska låtar har Maia Hirasawa sedan debuten varit en självklar del av det svenska men även det japanska musiklivet, både som artist, låtskrivare och producent. Hennes lekfulla, självklara melodier och egna röst har tilltalat många och hon sjunger på hela tre språk; engelska, svenska och japanska.

När Maia började skriva musik som tjugoåring var det på svenska. De svenska låtarna alltid funnits och  levt ett parallelliv vid sidan om de framgångsrika låtarna på engelska och japanska. Hon slog igenom med albumet ”Though I’m Just Me” 2007 med låtar som ”And I found this Boy” och ”The Worrying kind”. Sedan debuten har hon hunnit släppa sex album i Sverige och har också en gedigen karriär i sin fars hemland Japan, där hon haft flera stora hits.

Maia har under åren skrivit musik på svenska, japanska och engelska och producerat många av sina album själv. Hon är också en flitig kompositör till film, tv-serier och reklamfilm i just Japan.

På scen:
Maia Hirasawa – sång, gitarr och piano

Läs mer Dölj
Köp biljett

torsdag 14 mars

Insläpp19:00 På scen19:30

Ordinarie pris

390 kr vid bord
350 kr på balkong

Student / Pensionär

350 kr vid bord
310 kr på balkong

Mer info

Klicka på Köp biljett för att komma till biljettförsäljningen och se platstillgång.

Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar. De platser som inte sålts på förköp släpps till försäljning i dörren vid insläpp till det aktuella evenemanget.

För rullstolsanpassade platser boka biljetter via info@victoria.se.

Det räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och skippa onödiga utskrifter!

Fullbokat eller har du fått förhinder?
Vi hänvisar till Ticketswap för andrahandsförsäljning av biljetter. Där kan du enkelt hitta alla våra evenemang och ladda upp din biljett och du som är på jakt efter biljetter kan enkelt se om det finns biljetter som säljes.

Har du fler frågor?
Du hittar svar på det mesta under Bra att veta. För frågor som rör biljettköp kontakta Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu eller 040-10 30 20.

Picknickteater

Detta är ett picknickevenemang, eller som vi brukar kalla det: Picknickteater. Det innebär att du får ta med dig egen mat och dryck till föreställningen.

Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa. Ta med det du är sugen på och glöm inte ta med glas och bestick!

Observera att mat inte får medhavas på balkongen, endast dryck och snacks.

Läs mer: Vad är picknickteater?

Mer om artisten