Upptäck Victoria! – Malmö Folk Festival

Maia Castro Trio(UY)

Foto: Alejandro Persichetti
Mer om artisten

Sångerskan, gitarristen och kompositören Maia Castro från Montevideo i Uruguay är en av de starkast lysande stjärnorna på landets tango- och milongascen just nu. Uruguay är en plats som andas tango och folklore och det märks i Maias repertoar där tangoklassiker blandas med aktuella teman från andra genrer och hennes egna kompositioner. Musiken tar sitt avstamp i rötterna till tango, folklore och traditionell milonga med ett sound och texter som både är skrivna och sjungna i samtiden.

“We were born in a land that breathes tango and folklore, from there it starts and there its headed, adding all the cultural baggage that we bring and building from that place the songs that are presented here ”. - Maia castro
 
Mellan 2013 och 2021 åkte har hon varit på sex turnéer runt om i Europa och har delat scen med artister som Joan Manuel Serrat, Jorge Drexler, Liliana Herre m. fl. Fram till dags dato har hon 5 släppta album och förbereder ett nytt för 2022.
 
På scen:
Maia Castro – sång och gitarr
Horacio Di Yorio – piano and musikalisk ledare
Santiago Peraza – gitarr

Konserten är en del av Malmö Folk Festival.

Läs mer Dölj
Köp biljett

lördag 15 oktober

Insläpp19:00 På scen19:30

Ordinarie pris

100 kr vid bord
50 kr på balkong

Student / Pensionär

100 kr vid bord
50 kr på balkong

Mer info

Klicka på Köp biljett för att komma till biljettförsäljningen och se platstillgång.

Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar. De platser som inte sålts på förköp släpps till försäljning i dörren vid insläpp till det aktuella evenemanget.

För rullstolsanpassade platser boka biljetter via info@victoria.se.

Det räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och skippa onödiga utskrifter!

Har du fler frågor?
Du hittar svar på det mesta under Bra att veta. För frågor som rör biljettköp kontakta Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu eller 040-10 30 20.

Picknickteater

Detta är ett picknickevenemang, eller som vi brukar kalla det: Picknickteater. Det innebär att du får ta med dig egen mat och dryck till föreställningen.

Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa. Ta med det du är sugen på och glöm inte ta med glas och bestick!

Observera att mat inte får medhavas på balkongen, endast dryck och snacks.

Läs mer: Vad är picknickteater?

Upptäck Victoria!

Denna konsert ingår i vår konsertserie Upptäck Victoria! där du några gånger per säsong, för en liten peng, kan höra spännande musik av hög kvalité i genrer som du kanske aldrig lyssnat på, med artister som du kanske aldrig hört talas om – låt dig överraskas!

Har du eller någon du känner aldrig varit hos oss så är detta ett ypperligt tillfälle!

Läs mer: Vad är Upptäck Victoria!?

Logotypermalmofolkfestival Logo

Mer om artisten