Glad sommar, vi ses i höst!

Kansliet håller sommarstängt och vi är tillbaka den 12 augusti. Under denna period har vi begränsad möjlighet att svara på mail och telefon och ber er i första hand vända er till Kulturcentralen via e-post: info@kulturcentralen.nu alt. tel: 040-10 30 20, som har hand om vår biljettförsäljning.

-

Lars Demian, Tallroth & Meyersson

Mer om artisten

Med en outtröttlig strävan efter att sprida sitt budskap till folket och sina dråpliga, absurdistiska visor om livet och samhället serverar den oefterhärmlige Lars Demian gamla guldkorn, nya sånger och en och annan cover. Ackompanjerad av sig själv och sin trogne vapendragare, tillika enmansbandet och multiinstrumentalisten David Tallroth. Mannen som likt ingen annan kan hantera bastuba och banjo, trummor, hi-hat och cymbal – samtidigt! Den dynamiska duon har även fått förstärkning av den multibegåvade musikanten Love Meyersson.

Som en av landets mest egensinniga artister har Demian med sina satiriska visor fått en trogen publik. Lars Demian är en svensk artist med drag av både tango, folkrock och blues. Han skivdebuterade med albumet Pank 1990, är grammisvinnare och har även tilldelats Fred Åkerström och Evert Taube-stipendet. Under sin karriär har han gett ut ett 10-tal album.

Här bjuds det på musikaliska egenheter, gott humör och snygga kostymer!

På scen:
Lars Demian – sång, piano, banjo och gitarr
David Tallroth – bastuba, trummor, trumpet, gitarr, banjo, slagverk, sång m.m.
Love Meyersson – trummor, slagverk, dragspel, klaviatur mm.

Läs mer Dölj

torsdag 19 september ( Fler datum: - )

Insläpp19:00 På scen19:30

Ordinarie pris

340 kr vid bord
300 kr på balkong

Student / Pensionär

300 kr vid bord
260 kr på balkong

Mer info

Klicka på Köp biljett för att komma till biljettförsäljningen och se platstillgång.

Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar. De platser som inte sålts på förköp släpps till försäljning i dörren vid insläpp till det aktuella evenemanget.

För rullstolsanpassade platser boka biljetter via info@victoria.se.

Det räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och skippa onödiga utskrifter!

Hur lång är föreställningen?
Våra föreställningar varar normalt ca 40-50 min x 2 + 20 min paus. Observera att det förekommer undantag och ibland ändringar med kort varsel.

Fullbokat eller har du fått förhinder?
Vi hänvisar till Ticketswap för andrahandsförsäljning av biljetter. Där kan du enkelt hitta alla våra evenemang och ladda upp din biljett och du som är på jakt efter biljetter kan enkelt se om det finns biljetter som säljes.

Har du fler frågor?
Du hittar svar på det mesta under Bra att veta. För frågor som rör biljettköp kontakta Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu eller 040-10 30 20.

Picknickteater

Detta är ett picknickevenemang, eller som vi brukar kalla det: Picknickteater. Det innebär att du får ta med dig egen mat och dryck till föreställningen.

Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa. Ta med det du är sugen på och glöm inte ta med glas och bestick!

Observera att mat inte får medhavas på balkongen, endast dryck och snacks.

Läs mer: Vad är picknickteater?

Facebookevent

Lägg till i kalender

2024-09-20 23:00:00 Torsdag 19 september
2024-09-20 23:00:00 Fredag 20 september
2024-09-21 23:00:00 Lördag 21 september

Mer om artisten