Obs! Samtliga arrangemang under jan-feb är inställda el. framflyttade

Vi är i färd med att genomföra dessa programändringar och det tar lite tid innan alla datum finns på plats. Mer info finns under Coronainfo - Inställt & förändrat. Vi kontaktar alla biljettköpare som är berörda och uppdaterar hemsidan så snart vi har mer information. Tack för ert tålamod!

Lady A - & Top dogs(US)

Foto: Dawn Lucrisia-Johnson
Mer om artisten

Sångerskan Lady A från Seattle i USA är ett yrväder både på och utanför scen och rör sig obehindrat mellan blues, funk och gospel med en fantastisk publikkontakt och scennärvaro – det fullkomligt sprakar om hennes artisteri! Hon lämnar inga fångar och publiken blir oundvikligen indragen i en gemensam fest när hon uppträder. Lady A har nyligen släppt det nya albumet ”Satisfyin” med musik som det verkligen är svårt att låta bli att dansa och klappa händerna till.

Hon jämförts med artister som Tina Turner och Chaka Khan och har genom åren uppträtt med artister som Denise Lasalle, Little Milton, Chemekia Copeland, Dr John, Bobby Rush, Kenny Neal och många fler och har mottagit en mängd hyllningar för sin musik, bland annat nominerades hennes första album från 2010 till Blues Music Award och hennes andra album till den bästa egenproducerade CD-skivan av Washington Blues Society. Hon mottog även nomineringen av Washington Blues Society i kategorin 2013 Best Performer m.m.

På Victoria backas hon upp av Sveriges kanske flitigaste pickupband: Top Dogs. Gruppen har specialiserat sig på att backa upp internationella artister på deras turnéer i Norden och har turnerat med artister som Johnny Rawls, Deitra Farr, Tad Robinson, Larry Garner, Arthur Adams, Angela Brown, Toni Lynn Washington, Toronzo Cannon, Gutiar Shorty, Nellie Tiger Travis, Peaches Staten, Vasti Jackson, The Reverend Shawn Amos, m.fl.

På scen:
Lady A – sång

TBA – gitarr
Anders Molle Mohlin – bas
Erik Pettersson – hammondorgel
Bosse Gustafsson – saxofon
Fredrik Bergström – trummor

Läs mer Dölj
Köp biljett

lördag 23 april

Insläpp19:00 På scen19:30

Ordinarie pris

300 kr vid bord
260 kr på balkong

Student / Pensionär

260 kr vid bord
220 kr på balkong

Mer info

Klicka på Köp biljett för att komma till biljettförsäljningen och se platstillgång.

Nedanstående information gäller för fysiska evenemang (ej livestream)

Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar.

För rullstolsanpassade platser boka biljetter via info@victoria.se.

Det räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och skippa onödiga utskrifter!

Har du fler frågor?
Du hittar svar på det mesta under Bra att veta. För frågor som rör biljettköp kontakta Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu eller 040-10 30 20.

Picknickteater

Detta är ett picknickevenemang, eller som vi brukar kalla det: Picknickteater. Det innebär att du får ta med dig egen mat och dryck till föreställningen.

Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa. Ta med det du är sugen på och glöm inte ta med glas och bestick!

Observera att mat inte får medhavas på balkongen, endast dryck och snacks.

Läs mer: Vad är picknickteater?

Mer om artisten