Biljetter till höstprogrammet släpps 2 maj kl. 12.

Skrolla längst ner och klicka på "Prenumerera på Victoriateaterns nyhetsbrev". Fyll i dina uppgifter så får du information så snart biljetterna finns till försäljning!

Kristoffer Jonzon Solo - (och med vänner)

Foto: Kristoffer Jonzon
Mer om artisten

Kristoffer Jonzon är ett välkänt ansikte i Malmö och har synts på stadens scener under de senaste tjugo åren. Denna kväll möter vi honom i en konsert uppdelad i två akter. I första akten möter vi Kristoffer mer avskalat vid flygeln tillsammans med en stråkkvartett och i andra akten får han sällskap av ett gäng medmusikanter, vänner och gäster. Musikaliskt bjuds vi både på Kristoffers egna pophits såväl som några av musikhistoriens vackraste melodier i nya tolkningar. Dessutom blir det live-premiär för hans nya popprojekt Wonderfun.

Kristoffer Jonzon har en gedigen karriär som artist och underhållare bakom sig. Först som trummis och sedan som soloartist, pianist, quizmaster och inte minst som komiker. Från Victoriateatern känner du kanske främst igen honom som bandledare och frontfigur i den omåttligt populära allsångsshowen "100 års hits!" som gång på gång sålt ut teatern.

Just nu är Kristoffer aktuell med popprojektet Wonderfun som gör klassisk tidlös pop i Beatles och Elton Johns fotspår. Här hittar du WonderfunSpotify och Instagram.

Läs mer Dölj

Mer om artisten