Kristoffer Jonzon Solo - (och med vänner)

Foto: Kristoffer Jonzon
Mer om artisten

Kristoffer Jonzon är ett välkänt ansikte i Malmö och har synts på stadens scener under de senaste tjugo åren. Denna kväll möter vi honom i en konsert uppdelad i två akter. I första akten möter vi Kristoffer mer avskalat vid flygeln tillsammans med en stråkkvartett och i andra akten får han sällskap av ett gäng medmusikanter, vänner och gäster. Musikaliskt bjuds vi både på Kristoffers egna pophits såväl som några av musikhistoriens vackraste melodier i nya tolkningar. Dessutom blir det live-premiär för hans nya popprojekt Wonderfun.

Kristoffer Jonzon har en gedigen karriär som artist och underhållare bakom sig. Först som trummis och sedan som soloartist, pianist, quizmaster och inte minst som komiker. Från Victoriateatern känner du kanske främst igen honom som bandledare och frontfigur i den omåttligt populära allsångsshowen "100 års hits!" som gång på gång sålt ut teatern.

Just nu är Kristoffer aktuell med popprojektet Wonderfun som gör klassisk tidlös pop i Beatles och Elton Johns fotspår. Här hittar du WonderfunSpotify och Instagram.

Läs mer Dölj
Köp biljett

torsdag 12 oktober

Insläpp19:00 På scen19:30

Ordinarie pris

280 kr vid bord
240 kr på balkong

Student / Pensionär

240 kr vid bord
200 kr på balkong

Mer info

Klicka på Köp biljett för att komma till biljettförsäljningen och se platstillgång.

Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar. De platser som inte sålts på förköp släpps till försäljning i dörren vid insläpp till det aktuella evenemanget.

För rullstolsanpassade platser boka biljetter via info@victoria.se.

Det räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och skippa onödiga utskrifter!

Fullbokat eller har du fått förhinder?
Vi hänvisar till Ticketswap för andrahandsförsäljning av biljetter. Där kan du enkelt hitta alla våra evenemang och ladda upp din biljett och du som är på jakt efter biljetter kan enkelt se om det finns biljetter som säljes.

Har du fler frågor?
Du hittar svar på det mesta under Bra att veta. För frågor som rör biljettköp kontakta Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu eller 040-10 30 20.

Picknickteater

Detta är ett picknickevenemang, eller som vi brukar kalla det: Picknickteater. Det innebär att du får ta med dig egen mat och dryck till föreställningen.

Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa. Ta med det du är sugen på och glöm inte ta med glas och bestick!

Observera att mat inte får medhavas på balkongen, endast dryck och snacks.

Läs mer: Vad är picknickteater?

Mer om artisten