Nu finns höstprogrammet ute med ett reducerat antal platser!

Alla arrangemang under vårsäsongen är tyvärr inställda till följd av covid-19. Besök respektive programsida för mer information.

John Holm

Mer om artisten

På 70-talet slog han igenom med tre kritikerrosade album som benämnts som några av de bästa som getts ut i Sverige. Hans karaktäristiska röst, djupa texter och musik som kan beskrivas som en blandning mellan singer/songwriter, rock och progg har gjort honom till en musiklegend som inspirerat en mängd artister genom åren och han fortsätter att attrahera lyssnare än idag..

JOHN HOLM På 70-talet slog han igenom med tre kritikerrosade album som benämnts som några av de bästa som getts ut i Sverige. Hans karaktäristiska röst, djupa texter och musik som kan beskrivas som en blandning mellan singer/songwriter, rock och progg har gjort honom till en musiklegend som inspirerat en mängd artister genom åren och han fortsätter att attrahera lyssnare än idag.1975 gjorde han sin första turné och efter att ha varit borta från scenen under fyra decennier, var det 2015 dags för den andra, då endast ett fåtal utsålda spelningar gjordes. Sommaren 2017 genomförde han ytterligare en mindre sommarturné på väl utvalda spelplatser och nu 2018 är det alltså dags igen. John kommer inom en snar framtid att släppa en ny singel ”Hård Värld” (en omarbetad svensk version på Hard Rain av Bob Dylan), samt släppa en samlingsskiva med sin låtar – och just nu spelas en dokumentärfilm om honom in. Dessutom gästar han Per Gessles kommande album ”En vacker dag” i en duett. Konceptet för konserten är detsamma som tidigare konserter under Johns återtåg: avskalat och sparsmakat.På scen:John – sång och gitarrJesper Wihlborg – elgitarrAlex Holm – munspel och gitarrAlexander Gunnarsson – slagverkFoto: Eva Varga
Läs mer Dölj

Mer om artisten