Biljetter till höstprogrammet 2021 finns ute nu!

Information med anledning av covid-19: På grund av den rådande situationen har vi tvingats att ställa in ett flertal av våra programpunkter. Läs mer under fliken "Coronainfo" för information om återköp eller läsa mer om hur du kan stödja oss genom Coronakrisen. Vi ber er ha överseende med att det kan ta lite längre tid att få kontakt med biljettkassan hos Kulturcentralen, då de har reducerade öppettider och hög belastning just nu. Tack för visad förståelse.

Ida Nielsen & The Funkbots(DK)

Foto: Pressbild
Mer om artisten

Funkigt, funkigt och... mer funkigt – starka melodier och mycket bas! Eller som Ida Nielsen, tidigare kompbasist till prince, själv säger: ”You can’t fake the funk”. Superbasisten är aktuell med albumet 02022020 från 2020 och givetvis är basen i fokus när hon intar scenen tillsammans med sitt band The Funkbots.

Ida kallas både för "Bassida" och "Ida Funkhouser". Först trakterade hon basen i Princes kompband The New Power Generation, sedan följde hon med in i studion och sedan även med ut på turné som en fast medlem i funkrockbandet 3rdeyegirl.

Den långa tiden med Prince har tagit Idas musik och spelstil till ren stjärnnivå och det märks att hon spelat med en av musikhistoriens största. Hon imponerar ständigt med sin teknik, energi och spelglädje. Att pop-funk-guden Prince valde Ida Nielsen som basist under sina sex sista år i livet säger en hel del.

På scen:
Ida Kristine Nielsen – bas och sång
Kuku Agami/Son of Light – rap och spoken word
Patrick Dorcean - trummor och midi
Mika Vandborg – gitarr och sång
Phong Le – keys
 

Läs mer Dölj
Köp biljett

lördag 23 oktober

Insläpp19:00 På scen19:30

Ordinarie pris

320 kr vid bord el. på balkong


På grund av den rådande situationen har vi släppt ett reducerat antalet platser i lokalen, både i salongen och på balkongen. Fler biljetter kan komma att släppas längre fram beroende på vilka restriktioner som gäller vid tidpunkten för evenemanget. Biljetter bokas per sällskap (ett köp = ett sällskap) och bordsplacering sker på plats. Vid specifika önskemål om placering, ange detta som en kommentar vid bokning så ska vi göra vårt bästa för att tillgodose det. Oavsett vilken plats du bokar så placeras du aldrig med någon ur ett annat sällskap.


Mer information med anledning av Coronaviruset

Mer info

Klicka på Köp biljett för att komma till biljettförsäljningen och se platstillgång.

Nedanstående information gäller för fysiska evenemang (ej livestream)

Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar.

För rullstolsanpassade platser boka biljetter via info@victoria.se.

Det räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och skippa onödiga utskrifter!

Har du fler frågor?
Du hittar svar på det mesta under Bra att veta. För frågor som rör biljettköp kontakta Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu eller 040-10 30 20.

Picknickteater

Detta är ett picknickevenemang, eller som vi brukar kalla det: Picknickteater. Det innebär att du får ta med dig egen mat och dryck till föreställningen.

Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa. Ta med det du är sugen på och glöm inte ta med glas och bestick!

Observera att mat inte får medhavas på balkongen, endast dryck och snacks.

Läs mer: Vad är picknickteater?

Konserten genomförs med stöd av Puls, Nordisk Kulturfond:
Logotyper1582623494 Nkf Puls Logo Deskriptor Black

Mer om artisten