Nu finns höstprogrammet ute med ett reducerat antal platser!

Alla arrangemang under vårsäsongen är tyvärr inställda till följd av covid-19. Besök respektive programsida för mer information.

Here's To Us (Berg, Kallerdahl, Rylander Löve & Santos Silva)

Mer om artisten

Jazz i Malmö presenterar: Varsamma kammarmusikaliska kompositioner och improvisationer. En lek med tanken på musiken som språk och behovet av en parlör för en ny kontinent av ljud.

Jazz i Malmö presenterarHERE'S TO USBERG, KALLERDAHL, RYLANDER LÖVE & SANTOS SILVAVarsamma kammarmusikaliska kompositioner och improvisationer. En lek med tanken på musiken som språk och behovet av en parlör för en ny kontinent av ljud.En ny kvartett från Göteborg, Stockholm och Porto. Samtliga fyra bidrar fullt ut med sina unika röster och nya kompositioner. En sorts jämlik lekstuga där alla tar ansvar men ingen håller i pekpinnen. På sin debutskiva har de givit sig på att omsätta rubrikerna i Invandrarnas lärobok i engelska till varsamma kammarmusikaliska kompositioner och improvisationer. Smålänningarna i Mobergs roman fördriver tiden på sin till synes ändlösa resa mot sitt nya hemland med att beta av kapitel med så poetiska namn som t exTiden, Djur wilda och tama, MenniskanochSjälsfömögenheterna. En lek med tanken på musiken som språk och behovet av en parlör för en ny kontinent av ljud.På scen:Josef Kallerdahl - kontrabasSusana Santos Silva - trumpetNils Berg - basklarinett, flöjtLisen Rylander Löve - tenorsax
Läs mer Dölj

Mer om artisten