Hazmat Modine(US)

Foto: Hazmat Modine
Mer om artisten

Musik med influenser av americana, klezmer och Balkan. Hazmat Modines musik återspeglar hemstaden New Yorks multietnicitet och kulturella rikedom. De kallar själva sin musik för blues; en blues som du skulle höra i en afroamerikansk bar i New Orleans, om staden vore en ö i Röda havet och beboddes av romer som skapade musik tillsammans med Otis Redding. Influenser från hela världen är det som färgar Hazmat Modines blues och gör den så drivande att lyssnarna blir som elektrifierade vid första tonen.

Hazmat Modine är ett fascinerande undantag i musikbranschen. Bandets sound är omisskännligt och låter som om Tom Waits och Kurt Weill hade gått samman med ett marschband från New Orleans. Gruppen består av idel välmeriterade musiker som serverar sin ymnigt strukturerade musik med stil och säkerhet. Ensemblespelandet är nyanserat i såväl de uppspelta som lugnare låtarna. Bland gruppens många skickliga instrumentalister huserar också munspelsvirtuosen och sångaren Wade Schuman.

Hazmat Modine gjorde sitt första europeiska framträdande 2007 och sedan dess har de spelar på alla kontinenter utom Afrika. Varje år dyker de upp i Europa för ett 30-tal shower och besöker i nästan samtliga länder på kontinenten.

På scen:
Wade Schumann – diatonisk munspel, gitarr, banjitar och sång
Erik Della Penna – sång, banjo och gitarr
Joseph Daley – sousafon
Patrick Simard – slagverk och trummor
Steve Elson – barytonsax, tenorsax, klarinett, Duduk och flöjt
Daisy Castro – violin och sång
Pamela Fleming – trumpet och flygelhorn

Läs mer Dölj
Köp biljett

fredag 31 maj

Insläpp19:00 På scen19:30

Ordinarie pris

440 kr vid bord
400 kr på balkong

Student / Pensionär

400 kr vid bord
360 kr på balkong

Mer info

Klicka på Köp biljett för att komma till biljettförsäljningen och se platstillgång.

Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar. De platser som inte sålts på förköp släpps till försäljning i dörren vid insläpp till det aktuella evenemanget.

För rullstolsanpassade platser boka biljetter via info@victoria.se.

Det räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och skippa onödiga utskrifter!

Hur lång är föreställningen?
Våra föreställningar varar normalt ca 40-50 min x 2 + 20 min paus. Observera att det förekommer undantag och ibland ändringar med kort varsel.

Fullbokat eller har du fått förhinder?
Vi hänvisar till Ticketswap för andrahandsförsäljning av biljetter. Där kan du enkelt hitta alla våra evenemang och ladda upp din biljett och du som är på jakt efter biljetter kan enkelt se om det finns biljetter som säljes.

Har du fler frågor?
Du hittar svar på det mesta under Bra att veta. För frågor som rör biljettköp kontakta Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu eller 040-10 30 20.

Picknickteater

Detta är ett picknickevenemang, eller som vi brukar kalla det: Picknickteater. Det innebär att du får ta med dig egen mat och dryck till föreställningen.

Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa. Ta med det du är sugen på och glöm inte ta med glas och bestick!

Observera att mat inte får medhavas på balkongen, endast dryck och snacks.

Läs mer: Vad är picknickteater?

Mer om artisten