Upptäck Victoria!

Harriet Nauer

Foto: Tobias Hilmersson Rydén
Mer om artisten

Med sitt förtrollande fingerspel på gitarr och hennes uttrycksfulla låttexter, för den hyllade singer-songwritern Harriet Nauer tankarna till 60- och 70-talets american folk. Det är dåtid, nutid och framtid som flätas samman i fina melodier, berättelser och röst. Hennes musik väcker minnen av ikoner som Joni Mitchell och för tanken till en berättarkultur som människor har burit med sig ända sedan vi samlades kring lägerelden – filmiskt och stämningsfullt.

"Att Harriet Nauer snart kommer att tillhöra Nordens toppskikt vad gäller singer/songwriters är jag alldeles säker på. Med en sångton som påminner om Anna Ternheim och Ane Brun och en låtskrivartalang fostrad av giganter som Bruce Springsteen och Johnny Cash har hon nämligen alla förutsättningar för detta." – Hymn

Trollhättefödda Harriet Nauer har bland annat spelat på festivaler, supportat Mando Diao och gästat TV4 vid flera tillfällen. Debut-EP:n »Human« släpptes för bara två år sedan och hon har redan blivit jämförd med storheter som Joan Baez och Kate Bush.

"Fysiskt är jag inte där och har aldrig varit. Jag har aldrig dödat, krossat flaskor eller fått blåmärken av mina vilda upptåg. Jag har aldrig känt hur tusentals hästars hovar dundra över slätterna. Jag har aldrig bett mina nära och kära att kedja fast mig för att låta mig dö i en soluppgång. Men det finns där; sådant som vi människor inte kan ta på, eller någonsin kommer att uppleva. Det är fiktion som sätter ord på vad vi känner."

På scen:
Harriet Nauer - sång och gitarr

Läs mer Dölj
Köp biljett

torsdag 18 april

Insläpp19:00 På scen19:30

Ordinarie pris

100 kr vid bord
100 kr på balkong

Student / Pensionär

50 kr vid bord
50 kr på balkong

Mer info

Klicka på Köp biljett för att komma till biljettförsäljningen och se platstillgång.

Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar. De platser som inte sålts på förköp släpps till försäljning i dörren vid insläpp till det aktuella evenemanget.

För rullstolsanpassade platser boka biljetter via info@victoria.se.

Det räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och skippa onödiga utskrifter!

Hur lång är föreställningen?
Våra föreställningar varar normalt ca 40-50 min x 2 + 20 min paus. Observera att det förekommer undantag och ibland ändringar med kort varsel.

Fullbokat eller har du fått förhinder?
Vi hänvisar till Ticketswap för andrahandsförsäljning av biljetter. Där kan du enkelt hitta alla våra evenemang och ladda upp din biljett och du som är på jakt efter biljetter kan enkelt se om det finns biljetter som säljes.

Har du fler frågor?
Du hittar svar på det mesta under Bra att veta. För frågor som rör biljettköp kontakta Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu eller 040-10 30 20.

Picknickteater

Detta är ett picknickevenemang, eller som vi brukar kalla det: Picknickteater. Det innebär att du får ta med dig egen mat och dryck till föreställningen.

Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa. Ta med det du är sugen på och glöm inte ta med glas och bestick!

Observera att mat inte får medhavas på balkongen, endast dryck och snacks.

Läs mer: Vad är picknickteater?

Upptäck Victoria!

Denna konsert ingår i vår konsertserie Upptäck Victoria! där du några gånger per säsong, för en liten peng, kan höra spännande musik av hög kvalité i genrer som du kanske aldrig lyssnat på, med artister som du kanske aldrig hört talas om – låt dig överraskas!

Har du eller någon du känner aldrig varit hos oss så är detta ett ypperligt tillfälle!

Läs mer: Vad är Upptäck Victoria!?

Mer om artisten