Glad sommar, vi ses i höst!

Kansliet håller sommarstängt och vi är tillbaka den 12 augusti. Under denna period har vi begränsad möjlighet att svara på mail och telefon och ber er i första hand vända er till Kulturcentralen via e-post: info@kulturcentralen.nu alt. tel: 040-10 30 20, som har hand om vår biljettförsäljning.

Upptäck Victoria!

Harriet Nauer

Foto: Tobias Hilmersson Rydén
Mer om artisten

Med sitt förtrollande fingerspel på gitarr och hennes uttrycksfulla låttexter, för den hyllade singer-songwritern Harriet Nauer tankarna till 60- och 70-talets american folk. Det är dåtid, nutid och framtid som flätas samman i fina melodier, berättelser och röst. Hennes musik väcker minnen av ikoner som Joni Mitchell och för tanken till en berättarkultur som människor har burit med sig ända sedan vi samlades kring lägerelden – filmiskt och stämningsfullt.

  • Letar du efter biljetter eller har du fått förhinder och vill sälja din? Vi hänvisar till Ticketswap för andrahandsförsäljning av biljetter. Där kan du enkelt hitta alla våra evenemang, bli medlem och ladda upp din biljett till försäljning och du som vill köpa kan enkelt se om det finns någon som säljer. Klicka här för att komma till Ticketswap.

"Att Harriet Nauer snart kommer att tillhöra Nordens toppskikt vad gäller singer/songwriters är jag alldeles säker på. Med en sångton som påminner om Anna Ternheim och Ane Brun och en låtskrivartalang fostrad av giganter som Bruce Springsteen och Johnny Cash har hon nämligen alla förutsättningar för detta." – Hymn

Trollhättefödda Harriet Nauer har bland annat spelat på festivaler, supportat Mando Diao och gästat TV4 vid flera tillfällen. Debut-EP:n »Human« släpptes för bara två år sedan och hon har redan blivit jämförd med storheter som Joan Baez och Kate Bush.

"Fysiskt är jag inte där och har aldrig varit. Jag har aldrig dödat, krossat flaskor eller fått blåmärken av mina vilda upptåg. Jag har aldrig känt hur tusentals hästars hovar dundra över slätterna. Jag har aldrig bett mina nära och kära att kedja fast mig för att låta mig dö i en soluppgång. Men det finns där; sådant som vi människor inte kan ta på, eller någonsin kommer att uppleva. Det är fiktion som sätter ord på vad vi känner."

På scen:
Harriet Nauer – sång och gitarr
Viktor Lindblom – bas
Rob Hall – trummor

Läs mer Dölj

Mer om artisten