Med anledning av Corona

På grund av den rådande situationen med covid-19 har vi tvingats att ställa in ett stort antal evenemang. Vid genomförande av evenemang kommer vi givetvis att följa gängse regler och rekommendationer som finns på plats vid tillfället. Läs mer under hur vi arbetar med trygghet och programförändringar under fliken "Coronainfo".

Gabacho Maroc (Mar/fra/alg) – Victoria Dansar!

Mer om artisten

Musik som gör att det spritter i kroppen och gör det omöjligt att inte vilja dansa! Åttamannabandet bjuder på afrojazz som grunden i en mustig gryta, kryddad med ingredienser från marockansk, arabisk och västerländsk musik. Jazz, pop och elektroniska beats blandas med inslag av nordafrikanska rytmer och kokas ned till en medryckande dansant mix!

Victoria dansar!GABACHO MAROC (MAR/FRA/ALG) Det här är musik som gör att det spritter i kroppen och gör det omöjligt att inte vilja dansa! Åttamannabandet Gabacho Maroc med rötter i Marocko, Algeriet och Frankrike har utvecklat sin alldeles egna stil. Med afrojazz som grunden i en mustig gryta som kryddats med ingredienser från marockansk, arabisk och västerländsk musik; jazz, pop och elektroniska beats blandas med inslag av nordafrikanska rytmer och kokas ned till en medryckande, dansant mix.Gabacho Maroc har sin bas i Frankrike och grundades av trummisen Vincent Thomas i San Sebastian under 2013. Deras varierade, festliga och raffinerade repertoar har fått publiken på fyra kontinenter och under mer än 150 konserter att dansa som galningar. Gruppen har mottagit lovord världen över och nu senast i mars toppade de Transglobal World Music Chart med sitt nya album TAWASSOL (sv: förbindelse, anknytning, samband, sammanhang) som släpptes i januari 2018. Skivan gästas bland annat av musiker som Jean-Philippe Rykiel (Frankrike), Pascuala Ilabaca (Chile), Ermanno Panta (Italien) and Mixel Ducau (Baskien).Läs tidningen Liras recension av deras senaste skiva här.Foto: Victor Hugo Espejo
Läs mer Dölj

Mer om artisten