Upptäck Victoria!

Forsling&Hauch

Mer om artisten

Forsling&Hauch är en intensiv elektroresa där analoga syntar och akustiska trummor smälter samman i ett fängslande ljuduniversum. Musiken spänner från minimala arpeggios och filmiska ljudlandskap till monotona beats och ekvilibristisk perkussion. Den Köpenhamnsbaserade duon, som består av Mika Forsling och Frederik Hauch gav ut debutalbumet ”Idiolekt” våren 2023 och har tidigare gett konserter i både Danmark och Sverige, bland annat i Danmarks Radios konsertsal och på PLX i Malmö.

Musikern och kompositören Mika Forsling framför elektronisk musik live på analoga syntar och trummaskiner. Mikas kompositioner syftar till att fängsla lyssnarens öron och när han uppträder live tar han med sig publiken på en intensiv resa där musikaliska lager, rytmer och blinkande glödlampor smälter in i ett djupt ljuduniversum. Han är medlem i grupperna LUR (SE), Cirkeln (DK), AYLA (SE), Nuaia (DK/SE) och Helt Off (SE) och har uppträtt på festivaler som Fusion festival (DE), P2 Art´s Födelsedag(SE), MIDI Festival(CHN). Han har också gjort samarbeten med andra experimentella musiker som Johanna Borchert (DK), Liliane Chlela (LBN) och Manuel Göttsching (DE).

Trummisen och kompositören Frederik Hauch är utbildad musiker och musiklärare från Rytmiska Musikkonservatoriet 2007. Han är aktiv på Köpenhamns musikscen med egna och andras projekt så som Chairnogoodforback, Orbit Stern och Waves On Waves. Han har dessutom stor undervisningserfarenhet från musikskolor, produktionsskolor och musikkongresser under de senaste 15 åren.

Läs mer Dölj
Köp biljett

torsdag 2 maj

Insläpp19:00 På scen19:30

Ordinarie pris

100 kr vid bord
100 kr på balkong

Student / Pensionär

50 kr vid bord
50 kr på balkong

Mer info

Klicka på Köp biljett för att komma till biljettförsäljningen och se platstillgång.

Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar. De platser som inte sålts på förköp släpps till försäljning i dörren vid insläpp till det aktuella evenemanget.

För rullstolsanpassade platser boka biljetter via info@victoria.se.

Det räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och skippa onödiga utskrifter!

Hur lång är föreställningen?
Våra föreställningar varar normalt ca 40-50 min x 2 + 20 min paus. Observera att det förekommer undantag och ibland ändringar med kort varsel.

Fullbokat eller har du fått förhinder?
Vi hänvisar till Ticketswap för andrahandsförsäljning av biljetter. Där kan du enkelt hitta alla våra evenemang och ladda upp din biljett och du som är på jakt efter biljetter kan enkelt se om det finns biljetter som säljes.

Har du fler frågor?
Du hittar svar på det mesta under Bra att veta. För frågor som rör biljettköp kontakta Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu eller 040-10 30 20.

Picknickteater

Detta är ett picknickevenemang, eller som vi brukar kalla det: Picknickteater. Det innebär att du får ta med dig egen mat och dryck till föreställningen.

Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa. Ta med det du är sugen på och glöm inte ta med glas och bestick!

Observera att mat inte får medhavas på balkongen, endast dryck och snacks.

Läs mer: Vad är picknickteater?

Upptäck Victoria!

Denna konsert ingår i vår konsertserie Upptäck Victoria! där du några gånger per säsong, för en liten peng, kan höra spännande musik av hög kvalité i genrer som du kanske aldrig lyssnat på, med artister som du kanske aldrig hört talas om – låt dig överraskas!

Har du eller någon du känner aldrig varit hos oss så är detta ett ypperligt tillfälle!

Läs mer: Vad är Upptäck Victoria!?

Mer om artisten