Nu har vi släppt hela vårens program!

Skrolla ner för att hitta alla programpunkter.

- En magishow signerad Malin Nilsson, Charlie Caper och Zink

Fantastique

Foto: Tom Wall
Mer om artisten

Fira en magisk påsk med oss på Victoriateatern! För femte året i rad bjuder vi in Malmös egen magidrottning Malin Nilsson för ett osannolikt påskfirande – hela påskhelgen. Denna gång har hon sällskap av magikerna Charlie Caper och Markus Zink. Tillsammans ger de oss en häpnadsväckande magispäckad sensationsshow med en kavalkad av otroliga maginummer, surrealism och humor. Förvänta dig en mängd wow-upplevelser, en hel del helt nya trick och en stor portion skratt – glad påsk!

De har varit på turné i Kina, Australien och USA, och är nu tillbaka på Victoriateatern för att fira påsk med Malmöpubliken och en föreställning som garanterat lämnar dig gladare!

”Inte bara roligt utan fenomenalt” - Ystads Allehanda

“…the whole audience is blown away…” - the 4th Wall

“Absolutely fabulous, fun and totally mind-blowing” - SamAboutTown

”Det är spännande, vansinnigt roligt och vemodigt och eftertänksamt – det är, kort sagt, en jäkligt bra show!” -Ystads Allehanda

Malin Nilsson är en magiker med passion för att skapa unika trolleritrick och liveshower. Hon är känd för sin varieté-inspirerade stil och prestigelösa interaktion med publiken. Malin har gett nästan 200 föreställningar på Kristall Palatset i Leipzig, gjort entré på The Magic Castle i Hollywood mer än 120 gånger och lurat det legendariska trolleriduon Penn&Teller framför 8 miljoner tittare i amerikansk TV. Malin kan också skryta med att ha vunnit de Svenska och Nordiska Mästerskapen i Magi.

Charlie Caper blev ett namn hos svenska folket då han vann ”Talang 2009". Han har även setts i tv-programmet ”Helt Magiskt” på SVT. Charlie Caper har uppträtt i 42 länder och rest fyra gånger runt jorden med sin show. Han har blivit utnämnd till världens främsta street magician vid The World Championship of Street Magic, i tyska St. Wendel, vid mer än ett tillfälle.

Markus Zink är en magiker sprungen ur den sydtyska glesbygden. Han är hjärnan (och hjärtat) bakom föreställningen “Schrott”, en trolleriföreställning bygd av skrot och cykeldelar, som spelats i Tyskland, Frankrike och Österrike under snart 15 år. Markus är känd för sitt obstinata konfettikastande, sina originella och ibland vansinnigt löjliga idéer, briljant fingerfärdighet, och för att emellanåt trolla helt naken.

Läs mer Dölj

Mer om artisten