Med anledning av Corona

På grund av den rådande situationen med covid-19 har vi tvingats att ställa in ett stort antal evenemang. Vid genomförande av evenemang kommer vi givetvis att följa gängse regler och rekommendationer som finns på plats vid tillfället. Läs mer under hur vi arbetar med trygghet och programförändringar under fliken "Coronainfo".

Electric Daisy (No/se)

Mer om artisten

Jazz i Malmö presenterar: Nyskapande och överraskande improvisationsmusik – en slags elektroakustisk dekonstruktion av sångformen. Oförutsägbara rytmer och grooves i kombination med en stor arsenal av elektroniska och akustiska ljud, centrerad kring fragment av både spontana och sammansatta sånger.

Jazz i Malmö presenterarELECTRIC DAISY (NO/SE)Nyskapande och överraskande improvisationsmusik – en slags elektroakustisk dekonstruktion av sångformen. Oförutsägbara rytmer och grooves i kombination med en stor arsenal av elektroniska och akustiska ljud, centrerad kring fragment av både spontana och sammansatta sånger.Electric Daisy är en ny kvartett med fyra etablerade röster inom den skandinaviska improvisationsmusikscenen, sångerskan Sofia Jernberg, gitarristerna Kim Myhr och David Stackenäs och pianisten Christian Wallumrød.
Läs mer Dölj

Mer om artisten