Nu finns höstprogrammet ute med ett reducerat antal platser!

Alla arrangemang under vårsäsongen är tyvärr inställda till följd av covid-19. Besök respektive programsida för mer information.

Ebba Forsberg

Mer om artisten

Vid sidan av sina egna kompositioner är Ebba Forsberg kanske mest känd för sina poetiska och mångbottnade tolkningar av andras låtar. Under sin karriär har hon bland annat tagit sig an Leonard Cohens, Tom Waits och Bob Dylans musik. Den här folkrocksångerskan förställer sig aldrig, hon bara sjunger de väl avvägda orden med ett rakt och ärligt tilltal som går rakt in i hjärtat.

EBBA FORSBERG Denna kväll kan du förvänta dig en genuint musikalisk och intim, avskalad konsert med Ebba och hennes eminenta gitarrist och keyboardist. Vi kommer att få höra ett axplock från Ebbas tolkningar genom åren från alla hennes utgivna album, från första ” Been There” till senaste ” Om jag lämnar dig”.Ebba Forsberg har varit verksam som sångerska och musiker i många år och spelade och sjöng med bland annat Traste Lindéns kvintett, Eldkvarn och Ulf Lundell. 1997 kom första egna skivan och den har följts av ytterligare fem, varav tre stycken har varit i samarbete med Mikael Wiehe som tolkat och översatt Bob Dylan, Leonard Cohen och Tom Waits texter åt Ebba. Mikael och Ebba spelade live tillsammans på ”Dylan på svenska”.Foto: Karin Alfredsson
Läs mer Dölj

Mer om artisten