Nu har vi släppt hela vårens program!

Skrolla ner för att hitta alla programpunkter.

David Urwitz

Foto: Nico Vogelsaenger
Mer om artisten

I vissa kretsar är singer-songwritern David Urwitz nästintill en institution, i andra är han fullkomligt okänd. I snart 20 år har David Urwitz gett ut skivor och turnerat Sverige och Norge runt och skapat sig en alldeles egen plattform med en trogen och hängiven publik. Här på Victoriateatern är han sedan flera år en återkommande gäst.

I sin musik skildrar Urwitz ofta en längtan från den lilla staden till någonting annat, han är lika mycket en historieberättare som musiker och skriver och framför sina låtar med ett stråk av vemod men alltid med hoppet starkt lysande.

Du kanske har hört någon av Davids låtar på radion? Låten "Lycklig"? Eller duetten ”Bara stanna en stund” som han gör med Caroline af Ugglas? Eller så kanske du hört honom i radioprogrammet ”SöndagsMorgan i P4" där han de senaste åren regelbundet agerat sidekick till Morgan Larsson?

Lite kuriosa är att Urwitz tycks ha rekordet med flest låtar som utmanat på Svensktoppen utan att ta sig in på själva listan. 15 bubblare har det blivit så här långt.

På scen:
Stina Sahlin - trummor
Julia Falthin - bas
Pär Öjerot - gitarr

Läs mer Dölj
Köp biljett

lördag 23 mars

Insläpp19:00 På scen19:30

Ordinarie pris

340 kr vid bord
300 kr på balkong

Student / Pensionär

300 kr vid bord
260 kr på balkong

Mer info

Klicka på Köp biljett för att komma till biljettförsäljningen och se platstillgång.

Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar. De platser som inte sålts på förköp släpps till försäljning i dörren vid insläpp till det aktuella evenemanget.

För rullstolsanpassade platser boka biljetter via info@victoria.se.

Det räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och skippa onödiga utskrifter!

Fullbokat eller har du fått förhinder?
Vi hänvisar till Ticketswap för andrahandsförsäljning av biljetter. Där kan du enkelt hitta alla våra evenemang och ladda upp din biljett och du som är på jakt efter biljetter kan enkelt se om det finns biljetter som säljes.

Har du fler frågor?
Du hittar svar på det mesta under Bra att veta. För frågor som rör biljettköp kontakta Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu eller 040-10 30 20.

Picknickteater

Detta är ett picknickevenemang, eller som vi brukar kalla det: Picknickteater. Det innebär att du får ta med dig egen mat och dryck till föreställningen.

Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa. Ta med det du är sugen på och glöm inte ta med glas och bestick!

Observera att mat inte får medhavas på balkongen, endast dryck och snacks.

Läs mer: Vad är picknickteater?

Mer om artisten