Daniel Karlsson trio

Foto: Johan Bergmark
Mer om artisten

Daniel Karlsson är enligt en enad jazzpress en av våra främsta jazzpianister och bandledare, flerfaldigt belönad och prisad för sin musik. Tillsammans med den egna gruppen Daniel Karlsson Trio, bestående av Daniel Karlsson på piano, Christian Spering på kontrabas och Fredrik Rundqvist på trummor, släpper han ny musik i ett rasande tempo. Musiken är skriven av Daniel Karlsson – distinkt och extrovert, starkt influerad av 60-talsjazz, soul och pop, men med en tydlig nordisk prägel.

Trions livekonserter upplevs ofta som resor. Deras sceniska närvaro och det sparsmakade användandet av elektronik för publiken genom världar och sinnesstämningar.

Under hösten 2022 genomförde trion en omfattande internationell turné i Storbritannien, Tyskland, Kanada och Polen. Under hösten turnerar trion vidare i Frankrike, Tyskland, Polen och Sverige.

Daniel Karlsson har tilldelats Grammis, Manifestpriset, Gyllene Skivan, SR- Jazzkatten och Jazzkannan, samt det mycket prestigefyllda Jazz i Sverige-priset. Han är främst verksam på den internationella scenen med sin egen trio, men spelar även med andra internationellt renommerade projekt som Magnus Öström Group och är även medgrundare till den populära jazzgruppen Oddjob.

På scen:
Daniel Karlsson – piano
Christian Spering – kontrabas
Fredrik Rundqvist – trummor

Läs mer Dölj
Köp biljett

onsdag 11 oktober

Insläpp19:00 På scen19:30

Ordinarie pris

280 kr vid bord
240 kr på balkong

Student / Pensionär

240 kr vid bord
200 kr på balkong

Mer info

Klicka på Köp biljett för att komma till biljettförsäljningen och se platstillgång.

Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar. De platser som inte sålts på förköp släpps till försäljning i dörren vid insläpp till det aktuella evenemanget.

För rullstolsanpassade platser boka biljetter via info@victoria.se.

Det räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och skippa onödiga utskrifter!

Fullbokat eller har du fått förhinder?
Vi hänvisar till Ticketswap för andrahandsförsäljning av biljetter. Där kan du enkelt hitta alla våra evenemang och ladda upp din biljett och du som är på jakt efter biljetter kan enkelt se om det finns biljetter som säljes.

Har du fler frågor?
Du hittar svar på det mesta under Bra att veta. För frågor som rör biljettköp kontakta Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu eller 040-10 30 20.

Picknickteater

Detta är ett picknickevenemang, eller som vi brukar kalla det: Picknickteater. Det innebär att du får ta med dig egen mat och dryck till föreställningen.

Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa. Ta med det du är sugen på och glöm inte ta med glas och bestick!

Observera att mat inte får medhavas på balkongen, endast dryck och snacks.

Läs mer: Vad är picknickteater?

Mer om artisten