Med anledning av Corona

På grund av den rådande situationen med covid-19 har vi tvingats att ställa in ett stort antal evenemang. Vid genomförande av evenemang kommer vi givetvis att följa gängse regler och rekommendationer som finns på plats vid tillfället. Läs mer under hur vi arbetar med trygghet och programförändringar under fliken "Coronainfo".

Caroline Af Ugglas

Mer om artisten

Mångsysslaren och multitalangen Caroline af Ugglas är i höst tillbaka på scen med helt ny musik. Den 21 september släpper hon sitt nya album ”VarförDärför” och den 1-2 oktober ger hon två känslofyllda konserter på Victoriateatern som du sent kommer att glömma.

CAROLINE AF UGGLASCaroline af Ugglas har släppt musik i över 20 år och är en av våra mest folkkära artister. Meritlistan har vuxit sig lång genom åren och innefattar ett flertal grammisnomineringar, egna konstutställningar, en karriär som körledare och skodesigner. I våras gjorde hon och kören Gränslösa Röster ett bejublat framträdande som mellanakt i melodifestivalen med en nytolkning av Robin Bengtssons bidrag ”I Can’t Go On” från 2017 och nu är alltså Caroline af Ugglas tillbaka med ny musik, redo att inta scener runt om i landet när hon besöker både Malmö och Göteborg under hösten. Caroline af Ugglas – sångMattias Torell – gitarrSven Lindvall – basJohan Håkansson – trummorClaes Björklund – synthHeinz LiljedahlpercussionKonserten presenteras i samarbete med Kulturbolaget.
Läs mer Dölj

Mer om artisten