Glad sommar, vi ses i höst!

Kansliet håller sommarstängt och vi är tillbaka den 12 augusti. Under denna period har vi begränsad möjlighet att svara på mail och telefon och ber er i första hand vända er till Kulturcentralen via e-post: info@kulturcentralen.nu alt. tel: 040-10 30 20, som har hand om vår biljettförsäljning.

- Dans- och musikföreställning

Barcelona Flamenco Ballet: Carmen(ESP)

Foto: Manuel Galán & Miguel Pereda
Mer om artisten

Danskompaniet Barcelona Flamenco Ballet är en av de mest erkända flamencodansgrupperna i Spanien och består av en grupp mycket talangfulla dansare, musiker och sångare. De kännetecknas av sin energiska, passionerade och virtuosa stil. I deras uppsättning av Carmen kombineras flamencons intensitet med magin i Bizets klassiska opera. Carmen och Don Josés ikoniska karaktärer gestaltas genom kraftfull flamencodans och transporterar oss till den livliga atmosfären i 1800-talets Spanien.

Barcelona Flamenco Ballets kombination av jazz-, kontemporär- och flamencodans resulterar i en helt nyskapande närvaro på scen, fylld av känslor och energi. Gruppens koreografi är elegant och komplex och deras känsla för rytm och harmoni är imponerande.

Det metalliska knackandet från dansarnas fotarbete, rytmisk handklappning och sensuella kroppsrörelser skapar en elektrisk spänning som berör på djupet. Känslan av mystik, passion, rädsla, smärta och blod – stämningar som tillräknas Spanien både som nation och spansk identitet – är ständigt närvarande.

Barcelona Flamenco Ballet skapar inte bara en dansföreställning utan ett konstverk. Välkommen till en oförglömlig kväll fylld av passion, drama och förstklassig flamencokonst.

På scen medverkar fem dansare och tre musiker.

Läs mer Dölj

onsdag 13 november ( Fler datum: - )

Insläpp19:00 På scen19:30

Ordinarie pris

580 kr vid bord
540 kr på balkong

Student / Pensionär

540 kr vid bord
500 kr på balkong


Föreställningen varar ca 80 min och spelas utan paus.

Mer info

Klicka på Köp biljett för att komma till biljettförsäljningen och se platstillgång.

Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar. De platser som inte sålts på förköp släpps till försäljning i dörren vid insläpp till det aktuella evenemanget.

För rullstolsanpassade platser boka biljetter via info@victoria.se.

Det räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och skippa onödiga utskrifter!

Hur lång är föreställningen?
Våra föreställningar varar normalt ca 40-50 min x 2 + 20 min paus. Observera att det förekommer undantag och ibland ändringar med kort varsel.

Fullbokat eller har du fått förhinder?
Vi hänvisar till Ticketswap för andrahandsförsäljning av biljetter. Där kan du enkelt hitta alla våra evenemang och ladda upp din biljett och du som är på jakt efter biljetter kan enkelt se om det finns biljetter som säljes.

Har du fler frågor?
Du hittar svar på det mesta under Bra att veta. För frågor som rör biljettköp kontakta Kulturcentralen på info@kulturcentralen.nu eller 040-10 30 20.

Picknickteater

Detta är ett picknickevenemang, eller som vi brukar kalla det: Picknickteater. Det innebär att du får ta med dig egen mat och dryck till föreställningen.

Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa. Ta med det du är sugen på och glöm inte ta med glas och bestick!

Observera att mat inte får medhavas på balkongen, endast dryck och snacks.

Läs mer: Vad är picknickteater?

Mer om artisten