Med anledning av Corona

På grund av den rådande situationen med covid-19 har vi tvingats att ställa in ett stort antal evenemang. Vid genomförande av evenemang kommer vi givetvis att följa gängse regler och rekommendationer som finns på plats vid tillfället. Läs mer under hur vi arbetar med trygghet och programförändringar under fliken "Coronainfo".

Anne-lie Rydé: 40 ÅR På Scen

Mer om artisten

Nu är det 40 år sedan en av Sveriges mest kända artister slog igenom! Det firar vi med en konsert med det bästa från det mesta från de fyra decennier som har passerat. Pop, rock, blues, jazz och klassiska 60-talsschlagers!

ANNE-LIE RYDÉ 40 ÅR PÅ SCEN Anne-Lie Rydé behöver knappt någon närmare presentation, hon är en av landets mest kända artister. Sedan hon slog igenom för 40 år sedan, alltså 1978 i det Göteborgsbaserade bandet Extra (1978–1983) har det varit full rulle. Hon har släppt en mängd skivor, medverkat i otaliga samarbeten och projekt i allt från rock och punk till musikal, melodifestival och dansband.”Det är nu 40 år sedan jag började min professionella karriär som sångerska och jag fattar inte riktigt hur fort tiden har gått. Men så är det och under alla dessa år har jag såklart hunnit med en hel del, från de första stapplande stegen med gruppen EXTRA i Göteborg fram till dagens ständiga turnerande runt om i Sverige. När folk frågar så brukar jag beskriva mig som en “handelsresande i musik” och det är ju precis det jag är. Som tur är så har jag alltid trivts bäst på scenen, i det direkta mötet med publiken, och jag tycker fortfarande att det är väldigt roligt att vara just där. Nu ska jag ut igen och den här gången i en mer avskalad form tillsammans med Andreas Rydman på gitarr och Sven-Gunnar Pettersson på keyboard. Två alldeles eminenta musikanter som kan låta som en hel rockorkester och som jag gärna firar 40-årsjubileum med. Vi plockar det bästa från det mesta som jag gjort under de fyra decennier som har passerat. Pop, rock, blues, jazz och klassiska 60-talsschlagers. Bland mycket annat. Jag hoppas vi ses. Rock on.” – Anne-Lie Ryde
Läs mer Dölj

Mer om artisten