Med anledning av Corona

Obs! Biljettförsäljningen är tillfälligt stängd till några av våra evenemang då vi håller på att Corona-anpassa biljettsystemet. Så snart det är klart släpps fler biljetter till flera evenemang. Håll utkik här! – – – På grund av den rådande situationen med covid-19 har vi tvingats att ställa in ett stort antal evenemang. Vid genomförande av evenemang kommer vi givetvis att följa gängse regler och rekommendationer som finns på plats vid tillfället. Läs mer under hur vi arbetar med trygghet och programförändringar under fliken "Coronainfo".

Information med anledning av coronaviruset

Senaste uppdateringarna

Denna sida uppdateras kontinuerligt med den senaste informationen om vad som gäller med anledning av Coronaviruset. Här kan du bland annat läsa hur vi arbetar med att informera om programförändringar och tidigare nyhetsbrev i relation till Coronaviruset.

Läs mer

Inställt & programändringar

Här listar vi programpunkter som ställt in eller som på annat sätt förändrats på grund av Coronaviruset.

Om ditt evenemang inte listas här så genomförs det utan förändingar som berör dig som biljettköpare.

Läs mer

Trygga konserter & arrangemang

När du besöker oss kan du känna dig säker på att vi alltid gör vårt yttersta för att du ska vara och känna dig trygg.

Här berättar vi lite om de åtgärder som vi vidtagit.

Läs mer

Biljetter & återköp i Coronatider

Orolig, riskgrupp eller sjukdomssymtom? Nu återköper vi dina biljetter fram tills en vecka före evenemanget ska äga rum. Fram till samma dag kl 12, går det att byta till en annan föreställning som redan finns i programmet eller ha biljettsumman innestående med möjlighet att byta in till någon föreställning under våren 2021.

Kontakta Kulturcentralen på Södra Förstadsgatan 18, 040-10 30 20, info@kulturcentralen.nu för återköp eller byte.

Läs mer

Livestreamade konserter

Här hittar du de konserter som vi har livestreamat.

Vårt mål är att skapa större tillgänglighet till kultur, både nu i kristider och efter. Vi ser detta som ett sätt att sänka trösklar, att nå nya publikgrupper och vidga vår målgrupp. Grupper där digitala vägar upplevs som kortare eller personer som är nyfikna på musik och kultur, men där den fysiska lokalen av olika anledningar känns alltför långt borta eller är otillgänglig av andra orsaker.

Läs mer

Stöd Victoria

Just nu är det svåra tider för många, inte minst för oss inom kulturbranschen. En bransch som redan innan virusets spridning, präglats av små ekonomiska marginaler och låga intäkter. Vi vet fortfarande inte hur länge den här krisen kommer att pågå, men något som är helt säkert är att vi fortfarande står mitt i den och att vi behöver ert fortsatta stöd.

Vi tar emot donationer via Swish nr. 123 374 91 73 – märk din inbetalning ”covid19", Facebook, PayPal och du kan även köpa en stödbiljett via Kulturcentralen.

Läs mer