Läs senaste uppdateringen om Covidbevis under Coronainfo | Biljetter till april–maj släpps den 2 dec kl 12!

P.g.a. av det underhållsarbete som Stadsfastigheter genomför av vårt foajégolv så är huvudentrén för tillfället avstängd och insläpp sker via dörren mellan Kulturcentralen och Victoria. Arbetet beräknas vara klart till årsskiftet 21/22.

Information med anledning av coronaviruset

Senaste uppdateringarna

Denna sida uppdateras kontinuerligt med den senaste informationen om vad som gäller med anledning av Coronaviruset. Här kan du bland annat läsa hur vi arbetar med att informera om programförändringar och tidigare nyhetsbrev i relation till Coronaviruset.

Läs mer

Inställt & programändringar

Här listar vi programpunkter som ställt in eller som på annat sätt förändrats på grund av Coronaviruset.

Om ditt evenemang inte listas här så genomförs det utan förändingar som berör dig som biljettköpare.

Läs mer

Stöd Victoria

Vi tar emot donationer via Swish nr. 123 374 91 73 – märk din inbetalning ”covid19", Facebook, PayPal och du kan även köpa en stödbiljett via Kulturcentralen.

Läs mer här om fler sätt som du kan stödja oss genom Coronakrisen.

Läs mer

Biljetter & återköp i Coronatider

Om du vill att vi ska återköpa dina biljetter eller om du vill ha biljettsumman innestående till nästa säsong, meddela ditt anspråk till Kulturcentralen på Södra Förstadsgatan 18, 040-10 30 20, info@kulturcentralen.nu senast en (1) månad från dagen då evenemanget skulle ha ägt rum. Vi ber er ha tålamod med att administrationen av återköp kan ta något längre tid under omständigheterna.

Läs mer

Livestreamade konserter

Här hittar du de konserter som vi har och ska livestreama. Vårt mål är att skapa större tillgänglighet till kultur, både nu i kristider och efter. Vi ser detta som ett sätt att sänka trösklar, att nå nya publikgrupper och vidga vår målgrupp. Grupper där digitala vägar upplevs som kortare eller personer som är nyfikna på musik och kultur, men där den fysiska lokalen av olika anledningar känns alltför långt borta eller är otillgänglig av andra orsaker.

Läs mer

Trygga konserter & arrangemang

Vi följer alla restriktioner och Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att förhindra smittspridning. När du besöker oss kan du känna dig säker på att vi alltid gör vårt yttersta för att du ska vara och känna dig trygg.

Här berättar vi mer om våra rutiner och smittskyddsåtgärder.

Läs mer