OBS! Inställd föreställning: Anneli Magnusson – Pandora - Trust me – men vem kan man lita på?

Foto: Mats Högberg (Pandora 1993) och Teppo Kangas (Anne Li)
More about the artist

En stark och självbiografisk berättelse om att förlora makten över sitt liv och sin karriär men framförallt om att ta den tillbaka. TRUST ME - men vem kan man lita på? är en musikalisk föreställning, en brokig livsresa i två akter, där världsartisten Pandora delar med sig av, som hon själv uttrycker det milt sagt, både bra saker och inte så bra saker som hänt henne i livet.

Note! This show has been cancelled.

Skrattet är ibland den starkaste läkekraften och Anneli hittar ofta humoristiska vinklar även i det svåra. I föreställningen blandas nyskrivna sånger från kommande albumet ANNE LI med Pandoras välkända superhits i original och i nya, oväntade tolkningar.

Anneli Pandora Magnusson var helt okänd när debutsingeln ”Trust me” gick rakt in på topplistorna 1993. Det blev startskottet för en karriär få svenska artister kan drömma om. Tolv album, sex miljoner sålda skivor världen över och 19 guld- och platinaskivor gör Pandora till en av våra bäst säljande soloartister.

Såg du SVT-serien ”Det svenska popundret” under hösten 2019 så fick du en kort inblick i hur det började i replokalen för att senare explodera i en världskarriär.

Drygt 25 års erfarenhet från olika scener har gjort henne till den spännande liveartist hon är idag och nu, mitt i livet, känner hon sig redo att bjuda sin publik på en livsresa ur en världsartists perspektiv.

Read more Hide

Saturday 18 April

Admission19:00 On stage19:30

Price

More about the artist