Hyr Victoriateatern

En 100-årig nöjeslokal med en spännande historia som genom åren tagit en mängd olika skepnader; bl.a stumfilmsbiograf, revyteater, konserthus och ockuperat rivningsobjekt. I dag är Victoria ett modernt kulturhus med ett varierat utbud och en publik i alla åldrar.

Vi erbjuder en lokal med cafésittning som passar för allt ifrån olika scenframträdanden och filmvisning till konferenser, workshops, firmaträffar och mycket mer!

Vår intima konsertlokal ger förutom en stor scen även tillgång till café, foajé (utmärkt för publikmingel) samt tre små loger i anslutning till scenen. Maxkapaciteten är 169 sittande personer, men lokalen är flexibel och kan lätt möbleras om för mindre arrangemang.

Vid uthyrning ingår tekniker och vårt befintliga teknikutbud (ljud, ljus och projektion). Om ni behöver hyra in ytterligare utrustning står vi gärna till hands med våra kontakter. Önskas catering i någon form kan vi erbjuda olika alternativ genom ett antal restauranger vi samarbetarmed regelbundet.

Vi hjälper även till med utformning av koncept och konstnärligt innehåll. Har ni en idé kan vi arbeta tillsammans för att genomföra den på bästa sätt!

Vid intresse hör av er till oss via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så återkommer vi med en offert!

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.