9/2: JAG ÄR ANITA EKBERGJAG ÄR ANITA EKBERG
Henrik Johansson & Rickard Karlsson

 

Följ med Anita Ekberg genom livet, från stjärnglans till ensamhet. Hör historierna om Fröken Sverige-segern i Malmö som tog henne till Hollywood och berättelsen om första besöket i Fontana di Trevi.

”Jag är Anita Ekberg” är en föreställning med den hänförande dragshowduon Henrik Johansson och Rickard Karlsson som hade urpremiär på Boulevardteatern i Stockholm den 27 januari 2017. Föreställningen föddes ur Henrik fascination för den burdusa och storslagna divan Anita Ekberg. Om någon verkligen levde upp till alla förväntningar vad det gällde att vara diva, så var det hon.

Föreställningen ger inte bara en inblick i hennes liv utan också hur hon var som kvinna. Frågan är om man blir klokare hur mycket man än studerar Anita, hon levde helt efter sin egen känsla.

Henrik Johansson
Urmodern till föreställningen Jag är Anita Ekberg. Henrik hoppar gärna ut för ett stup utan minsta plan på hur han ska landa. Han är utbildad på Boulevardteatern i Stockholm och har sedan 2008 spridit konfettiregn över flertalet scener. Främst som sitt snyggare jag, uppklädd till Drag-drottning. Blott 28 år ung har han hunnit arbeta på Stadsteatern, Kungliga Operan, Folkoperan, Scalateatern och Maximteater.

Rickard Karlsson
Kunde senast beskådas i den kritikerrosade föreställningen Romeo och Romeo där han spelade huvudrollen som Romeo Caputin. Det unga stjärnskottet var även medförfattare till den pjäsen. Idag är han verksam på Trixi-teatern.Picknickkonsert
Fredag 9 FEBRUARI

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Pris: 240:- vid bord alt. 200:- på balkong. Stud/pens: 200:- vid bord alt. 160:- på balkong

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.