9/10: JUDITH OWEN (UK)JUDITH OWEN (UK)Pianisten och singer/songwritern kommer tillbaka till Victoria med sina gripande sånger om kärlek, förlust, familj och den optimism och frustration som det innebär att vara människa. Judith är känd för sin kärlek för musikalisk variation och förmågan att smälta samman olika musikstilar till hennes egen. Det är klassiskt, det är pop, det är jazz, det är rytmiskt och det är blues – och så är det rockigt också!

Född i London och numera bosatt i New Orleans, har sångerskan och pianisten Judith Owen sedan 1996 slagit musikvärlden med häpnad och etablerat sig som en av vår tids mest spännande artister, med sin jazziga, souliga röst som tränger sig in i allas hjärtan som presenteras på ett utsökt och intensivt sätt i hennes arrangemang. Skiva efter skiva har getts ut och fått beröm från tidningar såsom The Independant i England, The Wall Street Journal i USA och Rolling Stone i Tyskland. Hon har även hörts i BBC 2 Network och radio stationer världen om, samt turnerat med framgångsrika musiker såsom Bryan Ferry och Richard Thompson.

Denna Walesiska singer-songwriter släpper nu sitt tolvte album RedisCOVERed, där hon återupplivar andra artisters material, gammalt som nytt och från genrer som är långt ifrån hennes egna men hon lyckas ändå göra det till sitt med hennes fyndiga och påhittiga musikaliska uttryck.

På scen:
Judith Owen – sång
Pedro Sigundo – trummor
Gabriella Swallow – violon cello
PICKNICKföreställning
Tisdag 9 OKTOBER

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Pris: 260:- vid bord el. 220.- på balkong alt. stud/pens: 220:- vid bord el. 180:- på balkong

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.