6/10: SAXELL JALLE BANDETSAXELL JALLE BANDET
– på hemmaplan på Victoria
I ett försök att undvika regn mellan soundcheck och festivalspelning hukade Michael Saxell och Jalle Lorensson under en presenning uppspänd mellan två träd. Ingen av dem kände till vem den andre var och de hade egentligen ingen lust att ens småprata, men livet – ville något annat.

Plötsligt blåste en högkulturell diskussion upp - om Elvis, Nashville, Federers backhand, blues, Hitlers sista bunker, rock’n’roll och cajunmat. Inom kort visste de att de skulle spela ihop hela livet.

Detta blir en kväll att minnas med skånskt bluesgung, rock’n’roll och country tillsammans med munspelslegenden Jalle Lorensson och Michael Saxell som sjunger och spelar gitarr. Med sig på scen har de Thomas Holst på bas och bröderna Sam och Peter Antonsson på trummor respektive gitarr.

Jalle är Rock-Gud i Wilmer X och har legat etta på USA-listan med Roxette under bandets glansdagar. Michael har skrivit skånska nationalhymnen ”När En Flicka Talar Skånska” och älskade ”Om Himlen och Österlen”. Låtar som är givna för såväl artister som publik. Några av de Saxellkompositioner som gett över 100 miljoner spelningar på Spotify lär också komma med, som till exempel ”IF I Were Sorry”, mellovinnare 2016 och en världshit med Frans.PICKNICKKONSERT
Lördag 6 oktober

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Pris: 300:- vid bord el. 260.- på balkong alt. stud/pens: 260:- vid bord el. 220:- på balkong

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.