5/12: THOMAS STENSTRÖM


THOMAS STENSTRÖM
Med start i Örebro den 24 november gör Thomas Stenström fyra exklusiva akustiska spelningar i vinter med stopp på Victoriateatern den 5 december. Thomas har turnerat konstant sedan släppet av hans tredje album ”Rör inte min kompis” tidigt i år, men det blir första gången han gör en turné utan sitt band och med en mindre avskalad sättning.


”Det är något jag velat göra länge, ända sedan jag började tänka på att spela live i stort sett. Men vi har liksom alltid turnerat med bandet. Så det skall verkligen bli kul att göra låtarna live lite mer som de låter när jag först skriver dom. Känns som det ärligaste och farligaste man kan göra så därför lockar det mig. Tar med mig Johannes Runemark som musikaliskt och psykiskt stöd, hoppas vi ses i vinter!”

Thomas Stenström var tolv år när han började skriva och spela musik. Han tilldelades Ted Gärdestadstipendiet år 2010 och albumdebuterade med "Nåt annat, nån annanstans" år 2012, men 2014 var året då han slog igenom stort hos svenska folket. Det var med singeln ”Slå mig hårt i ansiktet” från albumet ”Fulkultur” och en spelning på Gotland samma sommar som det stod klart vilken hit det skulle bli.

I början av 2017 släpptes nya skivan ”Rör inte min kompis”. Skivan är en tillbakagång till rötterna men samtidigt 100 steg framåt. Det är rocklåtar som vilar stadigt mot hemstaden Uddevallas gator men hela tiden med en kall hand i nacken som stör. Texterna skildrar uppväxten, de som kom bort, de som kom hem och de som gick under, samtidigt som de skildrar en brinnande ilska över ett Sverige och ett Europa i kaos.
Picknickkonsert
TISDAG 5 december

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

PRIS: 335:- VID BORD ALT. 295:- PÅ BALKONG. PENS/STUD: 295:- VID BORD ALT. 255:- PÅ BALKONG.

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.