4/4: MALIN APPELTOFFT – OROA DIG INTE, DET ORDNAR SIG ALDRIGMALIN APPELTOFFT:
OROA DIG INTE, DET ORDNAR SIG ALDRIG

 

En musikalisk, svängig och rolig standupföreställning med komikern Malin Appeltofft om allt från det lilla till det stora vi människor går och oroar oss för i onödan och det som vi kanske borde ha oroat oss för istället. Med sig på scen har Malin vännen och kollegan Titti Sjöblom på bas.  

Namnet på föreställningen kommer från en griffeltavla i köket hos en kompis som Malin umgicks med som barn. Citatet har följt Malin genom livet, men det är först nu, ett halvt liv och tre barn senare, som hon börjar inse vad citatet verkligen betyder.

Malin Appeltofft är komikern som har stått på scener som både skådespelerska och sångerska. 2008 började Malin med standup och hon skojar gärna om föräldraskap och familjeliv och allt som kan gå fel i livet och det komiska i tillvaron. Hon talar om de gifta parens oglamorösa vardag, om att bli äldre och att som kvinna ta plats i det offentliga rummet utan att begränsas av snäva normer. Med självironi, skarpa iakttagelser, närvaro och publiksnack med snabba associationer får hon varje möte med publiken att bli unikt.

Som komiker har hon uppträtt på stora och små scener runtom i Sverige och med humorduon Motherfuckers även i New York. Hon gör podcasten Äktenskapet tillsammans med sin man Tobias Aspelin och driver standupklubbar i Hägersten.

Podcasten Äktenskapet med skådespelaren Tobias Aspelin och komikern Malin Appeltofft
<< Lyssna >>

Radiodokumentär i p1 om Malins väg i komikerkarriären
P1 Dokumentär - Min roliga fru: << Lyssna >>

Foto: Jeanette Anderssonpicknickkonsert
Torsdag 4 april

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Pris: 240:- vid bord el. 200:- på balkong alt. stud/pens: 200:- vid bord el. 160:- på balkong

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Möllans Osts Victoriatallrik
En härlig tallrik där Möllans Ost väljer det bästa för dagen ur sina diskar. Här får du fyra ostar och fyra charkuterier med passande tillbehör, surdegsbröd från Sankt Jakobs stenugnsbageri, kex samt avslutningsvis en chokladbit. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45 eller boka via webben, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.