30/10: HERE'S TO US (BERG, KALLERDAHL, RYLANDER LÖVE & SANTOS SILVA)Jazz i Malmö presenterar
HERE'S TO US
BERG, KALLERDAHL, RYLANDER LÖVE & SANTOS SILVA

Varsamma kammarmusikaliska kompositioner och improvisationer. En lek med tanken på musiken som språk och behovet av en parlör för en ny kontinent av ljud.

En ny kvartett från Göteborg, Stockholm och Porto. Samtliga fyra bidrar fullt ut med sina unika röster och nya kompositioner. En sorts jämlik lekstuga där alla tar ansvar men ingen håller i pekpinnen.

På sin debutskiva har de givit sig på att omsätta rubrikerna i Invandrarnas lärobok i engelska till varsamma kammarmusikaliska kompositioner och improvisationer. Smålänningarna i Mobergs roman fördriver tiden på sin till synes ändlösa resa mot sitt nya hemland med att beta av kapitel med så poetiska namn som t ex Tiden, Djur wilda och tama, Menniskan och Själsfömögenheterna. En lek med tanken på musiken som språk och behovet av en parlör för en ny kontinent av ljud.

På scen:
Josef Kallerdahl - kontrabas
Susana Santos Silva - trumpet
Nils Berg - basklarinett, flöjt
Lisen Rylander Löve - tenorsax

PICKNICKKONSERT
Tisdag 30 oktober

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Pris: 170:- vid bord el. på balkong. Medlem i jazz i malmö: 120:- vid bord el. på balkong.

Gratis entré för studenter som är medlemmar eller tecknar medlemskap i Jazz i Malmö på plats (20:-)

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.