3/4: ÅKERVINDAJazz i Malmö
presenterar
ÅKERVINDA

Åkervinda är en sångkvartett bestående av Iris Bergcrantz, Linda Bergström, Lise Kroner och Agnes Åhlund med rötter i jazzen men även med en varm plats i sina hjärtan för nordisk folkmusik. Tillsammans plockar de fram gamla folkmelodier och skapar nya spännande arrangemang där traditionella visor blandas med improvisation och jazzharmonik. Åkervinda tar med sina lyssnare till en trolsk värld, där ljuva skira stämmor möter täta klanger med en djup sårbarhet och en orubblig kvinnokraft som får nackhåren att resa sig.

Iris, Linda, Lise och Agnes, vill med Åkervinda förmedla kvinnors historier och ta upp frågor som uppstod för längesen, men är aktuella än idag. Prisbelönade Åkervinda släppte i 2014 sitt debutalbum ‘Kära Mor’. De har sedan dess spelat in musikvideos och turnerat både i Sverige, Danmark, USA och Kanada. Deras musik gör sig väl i både jazz-, folkmusik- och vokalsammanhang och de har sjungit på scener såsom Aarhus Vocal Festival, Copenhagen Jazz Festival, Korrö Folkmusik Festival, Nordic Song Festival, Malmö Arena samt diverse klubbar och museum i bl a New York och Chicago.

Picknickkonsert
Tisdag 3 april

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Pris: 170:- vid bord el. på balkong. medl. i jazz i malMö: 120:-. Stud: 90:-.

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.