3/11: M-ROCK THE BAND (STONEFUNKERS) "Victoria dansar!"Victoria dansar!
M-ROCK THE BAND (STONEFUNKERS)Funklegenden från Stonefunkers: Emrik ”M-Rock” Larsson är äntligen tillbaka på livescenen och kommer till ”Victoria dansar!” när vi ännu en gång röjer vi undan picknickborden och öppnar dansgolvet! Detta är musik som knäcker, svänger och ger 100% livsglädje. M-Rock The Band levererar Europas bästa funksväng och tar med sig gäster från sitt gamla band Stonefunkers m.fl.

M-Rock har gått tillbaka till musiken han älskar: FUNK och satt ihop ett fantastiskt liveband med slagverk, blås och rappare. Nya albumet Cosmic Phunk Saga Continues är fyllt av soul, funk, disco och hip hop.

Emrik Larsson började som sångare i funk-hip-hop  Stonefunkers. De turnerade över hela världen på 90-talet, släppte fem full-längdsskivor och var ett av Sveriges absolut tyngsta live-akter. Nya EP:n ”M-Rock – America” släpptes under våren 2017.

”Funkfrälsaren Emrik Larsson återuppstår och levererar ett funkevangelium som konstant rytm i kroppen”. – Niclas Forsgren, Lira.

M-Rock – sång
Agge G – gitarr
Bellnose – bas
Lade K – trummor
Gonzo – Lead slagverk
Marc ”Cane” Eastmond – rap, vocals
Tobe Stenson – blås
Danny the Dog – keyboardsStående konsert
(Obs! Ej picknick)
Fredag 3 november

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Förköp: 150:- i salongen (stående) 200:- på balkong (sittande, med rätt att gå ner i salongen).  Entré vid köp i dörren 200:- (i mån av plats). 


Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.