3/10: HURRAKEL – THE SHOW!Jazz i Malmö presenterar
HURRAKEL – THE SHOW
Releasekonsert


 
Anna Lund Belönades 2016 med P2 Jazzkatten som årets nykomling. Nu släpper trumslagaren debutalbum med sitt band Hurrakel. Releasekonserten är paketerad i det uppfriskande performanceformatet ”Hurrakel – The Show!”. Anna Lund är regissör, manusförfattare och kompositör. Samt spelar den drottninglika, grandiosa, maffiga, mustiga och storslagna trumspelande karaktären Alfa-Ankan. Återuppståndelse och död, nyskriven jazzmusik, den sista måltiden. En form av jazzkonsert du garanterat varken hört eller sett förut.

På scen hör vi Nils Berg på saxofon (The Stoner och Nils Berg Cinemascope), John Holmström på piano (Dark Horse) och Vilhelm Bromander på bas (Music is the weapon). I föreställningen samarbetar bandet även med scenkonstnärerna Vera Westberg och Nils Forsén.

Bandledaren och kompositören Anna Lund har sedan några år tillbaka varit med och format den nya jazzen, både i Sverige och internationellt med band som Anna Högberg Attack och Marilyn Mazur’s Shamania. När Anna Lund själv får välja, blir det låtar som inspirerats av dagdrömmar, dansbandsmusik, vuxna människor som får nya kompisar, ensamma och mobbade månar i rymden, och så den där känslan som kallas magkänsla.

Picknickkonsert
TISDAG 3 OKTOBER

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Pris: 170:- vid bord eller på balkong. FRI ENTRÉ FÖR MedlemMAR i jazz i Malmö (GÄLLER VID UPPVISANDE AV MEDLEMSKORT)

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.