29/9: TRAVELING JOHNTRAVELING JOHN

 

John Dunsö a.k.a. Traveling John var tidigare gitarrist i Malmöbandet Billie the Vision and the Dancers men hoppade av för att förverkliga drömmen om en soloskiva och en resa ut i världen. Det är gitarrbaserad pop med influenser från både Paul Simon och Bob Dylan. Ibland upptempo, ibland lugnare men alltid med texterna och historieberättandet i fokus.

Kort efter avhoppet från välkända indiepopbandet Billie the Vision and the Dancers packade John sin ryggsäck full med inspelningsutrustning, tog sin gitarr och flög ensam till Los Angeles utan mer planer än vart han skulle sova den första natten. Under två års tid reste han runt planlöst i Nord- och Sydamerika med knappt några pengar på fickan. Han liftade runt, volontärarbetade på ekologiska gårdar och skrev enormt mycket musik. Låtarna handlar om personer och platser han mötte längst vägen men också om vad som händer inuti, rädslorna och upprymdheten när man väljer att lämna allt bakom sig för att utforska något nytt.

Medverkar på scen gör dels gamla bandmedlemmarna Sofia Janninge och Gustav Kronkvist från Billie the Vision and the Dancers men också en del nya bekantskaper som Anne Marte Eggen (We Float, Cure-a-Phobia), Jimmie Emmoth (SaliBambra, Napkin Trio) och John Venkiah (John Venkiah Trio, Tingsek). Fler musiker tillkommer!

Fotograf: Peter MalmgrenPICKNICKKONSERT
Lördag 29 SEPTEMBER

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Pris: 160:- vid bord el. 120.- på balkong alt. stud/pens: 120:- vid bord el. 80:- på balkong

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.