29-30/4: REBECKA TÖRNQVISTREBECKA TÖRNQVISTSångerskan Rebecka Törnqvist tillsammans med musikerna Johan Lindström, Per Texas Johansson, Margareta Bengtson och Konrad Agnas är fem musiker som under de senaste åren – både på skiva och konsert – finslipat sitt samarbete till musik med stor tydlighet och frihet.

"Musikalisk magi"SvD
"omtumlande och stämningsfull konsert" – UNT
"melankoliskt och laddat" – GP

Rebecka Törnqvist slog igenom i början av 90-talet med hits som "Good Thing" och har också varit en del av gruppen Gloria. Ända sedan debuten 1993 har Rebecka lagt enorm vikt på att hitta det unika uttrycket. Hon är en enastående låtskrivarbegåvning som rört sig ifrån debutalbumets jazz till senare alstrens lågmält avskalade och säregna pop.

Rebecka Törnqvists senaste skiva ”Home Secretary” blev hyllad i pressen och bland annat oskriven som hennes bästa hittills.

Konserterna presenteras i samarbete med Kulturbolaget

picknickkonsert
Måndag 29 april & Tisdag 30 april

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Ord: 450:- vid bord alt. 410:- på balkong. Stud/pens: 410:- vid bord alt. 370:- på balkong (begränsat antal).

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.