29/11: JOHN HOLMJOHN HOLM

 

På 70-talet slog han igenom med tre kritikerrosade album som benämnts som några av de bästa som getts ut i Sverige. Hans karaktäristiska röst, djupa texter och musik som kan beskrivas som en blandning mellan singer/songwriter, rock och progg har gjort honom till en musiklegend som inspirerat en mängd artister genom åren och han fortsätter att attrahera lyssnare än idag.

1975 gjorde han sin första turné och efter att ha varit borta från scenen under fyra decennier, var det 2015 dags för den andra, då endast ett fåtal utsålda spelningar gjordes. Sommaren 2017 genomförde han ytterligare en mindre sommarturné på väl utvalda spelplatser och nu 2018 är det alltså dags igen.

John kommer inom en snar framtid att släppa en ny singel ”Hård Värld” (en omarbetad svensk version på Hard Rain av Bob Dylan), samt släppa en samlingsskiva med sin låtar – och just nu spelas en dokumentärfilm om honom in. Dessutom gästar han Per Gessles kommande album ”En vacker dag” i en duett.

Konceptet för konserten är detsamma som tidigare konserter under Johns återtåg: avskalat och sparsmakat.

På scen:
John – sång och gitarr
Jesper Wihlborg – elgitarr
Alex Holm – munspel och gitarr
Alexander Gunnarsson – slagverk

Foto: Eva Varga
PICKNICKKONSERT
Torsdag 29 November

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Pris: 320:- vid bord el. 280.- på balkong alt. stud/pens: 280:- vid bord el. 240:- på balkong

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.