28/3: FRIDA BRAXELL – Upptäck Victoria!Upptäck Victoria!
FRIDA BRAXELL: LIVET & ÅNGESTEN

 

Låtskrivaren och vissångerskan Frida Braxell utmärker sig med sina personliga, berättande texter, direkt tagna ur livet. Hon skriver alla låtar själv och alla texter är på svenska. I vår är hon aktuell med ny musik och sitt nya album ”Livet & ångesten” som släpps den 22 mars. På albumet berättar Frida om just livet och ångesten, men framför allt om att se ljuset på andra sidan.

I samband med releasen kommer hon till Victoriateatern för att bjuda på en hejdundrande konsert med låtar från den rykande färska skivan. Den nya musiken är mer självbiografisk än någonsin och för första gången får de berättande texterna möta poppen – och det är utan tvekan det bästa hon har gjort hittills.

Frida har liknats vid artister som Lars Winnerbäck och Lisa Ekdahl och under många år turnerade hon ensam med gitarr men på senare år har det blivit fler spelningar med band.

På scen
Frida Braxell – sång
Nicklas Thelin – gitarr
Jonas Lindberg – bas
Marcus Sturewall – keys
Mats Persson – trummor

Foto: Linnéa Slitaripicknickkonsert
Torsdag 28 mars

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Pris: 100:- ordinarie vid bord el. balkong, 50:- stud/pens vid bord el. på balkong.

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Upptäck Victoria!

Har du eller någon du känner aldrig varit hos oss så tycker vi att det är hög tid! Vid några utvalda tillfällen under året erbjuder vi ett lägre biljettpris för att alla ska få möjlighet att upptäcka Victoriateatern.

Upplev vår intima scen och koncept där du kan, om du vill, avnjuta din egen picknickkorg till tonerna från scenen.

Detta är ett unikt tillfälle för alla att besöka Victoriateatern – utnämnd till Sveriges bästa livescen 2016.

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Möllans Osts Victoriatallrik
En härlig tallrik där Möllans Ost väljer det bästa för dagen ur sina diskar. Här får du fyra ostar och fyra charkuterier med passande tillbehör, surdegsbröd från Sankt Jakobs stenugnsbageri, kex samt avslutningsvis en chokladbit. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45 eller boka via webben, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.