26/9: FESTEN och SE & HÖRJazz i Malmö presenterar
FESTEN och SE & HÖR

Två frijazzkvartetter på samma kväll. ”Festen” bjuder på ett rus av harmonier, melodier och rytmer. ”Se & Hör” är en djärv och lekfull grupp med improvisationsglädje och den förtätade gruppdynamiken i centrum.

Detta är höstsäsongens första konsert för Jazz i Malmö och därför får du gå 2 för 1 vid köp av förköpsbiljett. Obeservera att du måste köpa två biljetter för detta erbjudande, 85 kr x 2, 60 kr x 2 (i biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift).

FESTEN släppte i maj 2016 sitt debutalbum på det portugisiska skivbolaget Clean Feed och har för detta fått uppmärksamhet både i Sverige och i utlandet.

Lisa Ullén – piano
Isak Hedtjärn – klarinett
Elsa Bergman – kontrabas
Erik Carlsson – trummor

Sagt om FESTEN:
- ”När helst den snurrar i min stereo (och det är väldigt ofta) så är partyt verkligen ett obestridligt faktum. Kontrabasar och trummor bjuder upp till dans. Pianon och klarinetter för intressanta och förtroliga samtal. Linjer, rytmer, harmonier, melodier och olika tekniker dricker vinbål, knaprar snacks och klättrar i gardinerna. Och själv blir jag alldeles rusig.” Johan Jacobsson, Orkesterjournalen

Se & Hör har spelat tillsammans sedan 2011 och har sedan dess spelat på en rad olika scener på klubbar och festivaler i Sverige och Norge. 2014 släpptes debutalbumet ”Hör och Häpna” som blev kritikerrosad bland recensenter och lyssnare. Bandet har nu spelat ihop nytt material som under hösten ska presenteras på den nya plattan ”Se mig, hör mig, känn mig” som ges ut av ”Signal and Sound Records”.

Niklas Barnö – trumpet
Anna Högberg – saxofone
Emil Skogh – bas
Dennis Egberth – trummor

Sagt om SE & HÖR:
”Det är lekfull musik, men också djärv och oavbrutet fascinerande och fantasieggande” – Magnus Eriksson, Musiktidskriften Lira

Picknickkonsert
Tisdag 26 september

INSLÄPP: 19.00
På scen: 19.30

PRIS: 170:- VID BORD ELLER PÅ BALKONG. MEDLEM I JAZZ I MALMÖ: 120:- VID BORD ELLER PÅ BALKONG.

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.