23/3: DANIEL LEMMA & HOT THIS YEAR BAND – Victoria dansar!Victoria dansar!
DANIEL LEMMA & HOT THIS YEAR BAND:
PUNCH OF LOVE

 

Tillsammans med sitt eminenta kompband bjuder Daniel Lemma på en gungande, svängig kväll när vi än en gång röjer bort picknickborden, öppnar upp dansgolvet och tar på oss danskostymen på "Victoria dansar!”. Vi bjuds på själfull, tidlös roots reggae med klara rötter i sjuttiotalets gyllene era. Det är upplyftande musik för hjärta, hjärna och inte minst för dansande fötter.

Men nya albumet ”Punch of Love” (Dextra Music 2019) ger sig Daniel Lemma ut på turné tillsammans med reggaekollektivet Hot This Year Band (som kompat och producerat svenska och internationella artister,  bl.a Chronnix, Kapten Röd, Syster Sol, Yellowman, Etzia, m fl). ”Punch of Love” är Daniel Lemmas åttonde studioalbum och är precis som föregångaren - den hyllade ”Common Ground” från 2016 - en samling nyskrivna låtar till  klassiskt reggaebeat. Samarbetet mellan Daniel Lemma och Hot This Year Band fortsätter alltså. Som en försmak på det nya albumet har vi hört singeln ”One Small Step” (som roterat på Sveriges Radio i flera månader) och nu också de två spåren ”Last Dance” och ”No Winners” med release i oktober, 2018.

Daniel Lemma slog igenom för en bredare publik år 2000 med soundtracket till Josef Fares film ”Jalla Jalla” och hiten ”If I Used To Love You”. Både albumet och singeln grammisnominerades och sålde guld. Sedan dess har Daniel hunnit med att släppa totalt åtta album inklusive det senaste.

På scen
Partillo - trummor
Lance-a-Lot – bas
André Roots – keyboards
Ant-1 – gitarr
Joakim Rolandsson – saxofon
Niclas Carlsson – trombon
Daniel Lemma – sång

Observera! Detta är en stående konsert och det är inte tillåtet att ta med egen mat och dryck.

Foto: Kristin Lidell
Stående konsert
OBS! Ej picknick

Lördag 23 mars

Insläpp: 19.00
På scen ca: 19.30

Förköp: 200:- stående alt. 250:- sittande på balkong med rätt att gå ner i salongen.
250:- i dörren i mån av plats

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Möllans Osts Victoriatallrik
En härlig tallrik där Möllans Ost väljer det bästa för dagen ur sina diskar. Här får du fyra ostar och fyra charkuterier med passande tillbehör, surdegsbröd från Sankt Jakobs stenugnsbageri, kex samt avslutningsvis en chokladbit. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45 eller boka via webben, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.