22/11: SaliBambraJazz i Malmö presenterar
SaliBambra
Releasekonsert: “Sånt som händer när vi lever”


 
 “Sånt som händer när vi lever” är Salibambras andra och senaste album. Skivan är en unik musikalisk gestaltning av livet, skapad med kärlek till lite av det som ryms däri av både glädje och sorg. Musiken, orden och känslorna som bildar helheten berör det till synes pretentiösa ämnet på ett mänskligt sätt och presenteras med förhoppningen att slå an en sträng hos lyssnaren om både dennes historia och framtid.

Den oretuscherade skildringen av att vara människa är allmängiltig och relevant på alla sätt och lyssnaren får under hela sviten följa dynamiken som både förstärker och avdramatiserar de ämnen som berörs. All musik  är originalkompositioner skrivna och arrangerade av samtliga medlemmar i bandet och med text på svenska. Därtill ges ytterligare en dimension till konsertupplevelsen genom Olof Werngrens porträtteringar av verken som projiceras på backdrop.

SaliBambra bildades i Malmö 2010 och består av:
Mirjam Ekespong, Jenny Nilsson – vokal
Rasmus Nyvall, Nana Pi Aabo Larsen – saxofoner
Cristoffer Csanady Lindblom – bas
Jimmie Emmoth – trummor
John Venkiah – pianoPicknickkonsert
Onsdag 22 november

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Pris: 170:- vid bord eller på balkong. Medlem i jazz i Malmö: 120:- vid bord eller på balkong.

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.