21/2 FANNY GUNNARSSON QUARTETJazz i Malmö presenterar:

FANNY GUNNARSSON QUARTET - SLÄPPFEST!
– Drömmar och dissonanser. Melodiskt och dynamiskt. Explosivt och lekfullt.FGQ låter komponenterna speglas i varandra och skapar musik som berör samtidigt som det är svårt att sitta still. Ibland är låtarna med text, ibland talar musiken för sig själv. Sopransax och piano flätas ihop i starka melodier som driver framåt eller vilar lugnt ovanpå bas och trummor. Resultatet blir något helt nytt och helt eget, levererat med stor spelglädje och känsla för musiken.

Fanny Gunnarsson - Piano, sång
Karolina Almgren - Sopransaxofon
Kristian Rimshult - Kontrabas
Hannes Olbers - Trummor

Musiken är skriven av pianisten och sångerskan Fanny Gunnarsson. Våren 2014 släppte de sin debutskiva "Same Eyes as You" med Jan Lundgren som producent. Skivan fick många fina recensioner och ledde till spelningar på bland annat Fasching och Ystad Sweden Jazz Festval.

På andra skivan "Mirrors", som släpps nu i februari, har bandet tagit ännu ett steg närmare varandra gällande samspel och lyhördhet. Skivan innehåller helt nykomponerad musik där en cover av den isländska artisten Björk även letat sig in. Självklart blir det släppfest i Malmö på Victoriateatern.

Sagt om första skivan:
"Their overall sensitivity contributes much to an excellent recording, as rooted in the best of modern jazz and intelligent pop as it is refreshing in it´s courageous - and convincing - range of genre dissolving ambition and achievement." Michael Tucker - Jazz Journal

Picknickkonsert
Tisdag 21 februari

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Pris: 170:- vid bord el. på balkong. Medlem i Jazz i Malmö: 120:- vid bord el. på balkong.

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.