20/2: MARK OLSON (US) SUPPORT: EASY OCTOBERMARK OLSON (US)
SUPPORT: EASY OCTOBERMark Olson från Jayhawks släppte i september sitt nya album ”Spokeswoman of the Bright Sun” och ger sig nu återigen ut på en turné som för honom till Sverige i höst. Den 20 februari återvänder han till Malmö och för en spelning på Victoriateatern tillsammans med Easy October som support.

Mark Olson växte upp i Minnesota i en familj av bönder och lärare. Han började engagera sig i musik vid tolv års ålder och är till största del självlärd. 1985 grundade han tillsammans med Gary Louris, Marc Perlman och Norm Rogers bandet ”The Jayhawks” och framgången var ett faktum. Sedan dess har Mark släppt ett antal album i flera olika konstellationer. Hans senaste soloalbum kom i september 2017 och fick namnet ”Spokeswoman of the Bright Sun” Albumet innehåller musik som talar till dig om saker som hänt. Skivan har ett sound som får dig att känna dig som att du är helt ensam i en öken. Den får dig att minnas barndomen och all glädje som upplevts, men som glömts på grund av hemskheter som hänt. Albumet skrev han tillsammans med sin norska fru Ingunn Ringvold och i nu riktar paret blickarna mot Malmö och Victoriateatern. Missa inte det!

Konserten presenteras i samarbete med Kulturbolaget.Picknickkonsert
Tisdag 20 februari

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Pris: 295:- vid bord alt. 255:- på balkong.

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.