1-2/10: CAROLINE AF UGGLASCAROLINE AF UGGLAS

Mångsysslaren och multitalangen Caroline af Ugglas är i höst tillbaka på scen med helt ny musik. Den 21 september släpper hon sitt nya album ”VarförDärför” och den 1-2 oktober ger hon två känslofyllda konserter på Victoriateatern som du sent kommer att glömma.

Caroline af Ugglas har släppt musik i över 20 år och är en av våra mest folkkära artister. Meritlistan har vuxit sig lång genom åren och innefattar ett flertal grammisnomineringar, egna konstutställningar, en karriär som körledare och skodesigner. I våras gjorde hon och kören Gränslösa Röster ett bejublat framträdande som mellanakt i melodifestivalen med en nytolkning av Robin Bengtssons bidrag ”I Can’t Go On” från 2017 och nu är alltså Caroline af Ugglas tillbaka med ny musik, redo att inta scener runt om i landet när hon besöker både Malmö och Göteborg under hösten.

Caroline af Ugglas – sång
Mattias Torell – gitarr
Sven Lindvall – bas
Johan Håkansson – trummor
Claes Björklund – synth
Heinz Liljedahlpercussion

Konserten presenteras i samarbete med Kulturbolaget.


PICKNICKKONSERT
Måndag 1 oktober & Tisdag 2 oktober

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Pris: 450:- vid bord el. 410.- på balkong alt. stud/pens (begränsat antal platser): 410:- vid bord el. 370:- på balkong

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.