18/10: PK-FITTAN – ELINA DU RIETZPK-FITTAN
En standupshow om livet som politisk korrekt med Elina du Rietz
Supportkomiker: Inkvoterad hen från Orten.
Regi: Lasse Karlsson

 

Att begreppet PK har blivit ett skällsord är ju egentligen ganska konstigt. Allt vi försöker göra är ju att göra allting rätt, snällt, bra för andra, återvinna, handla ekologiskt, skänka pengar till behövande, prata med flyktingar och köra gasbil. Men det är ju också sjukt jobbigt att behöva tänka på varenda grej man köper, är den ekologisk, giftfri, inte djurtestad? Hur många tiggare kan jag ge pengar utan att inte själv gå i konkurs? Och hur mycket bröstmjölk finns det egentligen kvar efter 6 års amning? Tur ändå att Elina kan lämna in hunden på det könsneutrala hunddagiset i Hornstull…

Komikern Elina du Rietz reder ut begreppen och sina egna fördomar i sin första soloshow. Hon blandar standup med skådespeleri (som hon ju också är) och väver ihop showen med karaktärer från huset där hon bor, trots att det är extremt icke-PK att härma andra. Det blir en levande, fysisk standupshow med hög igenkänningsfaktor och många skratt. Följ med in i Elinas värld och möt en livs levande PK-fitta!

Elina du Rietz
En 40-årskrisande hälsomanisk småbarnsmamma som kastar sig mellan fysisk komik, igenkänning och underbara karaktärer som du inte visste att du ville träffa. Elina Du Rietz är en galenpanna som bitvis är ganska grov men alltid med glimten i ögat. Självklart feminist, så länge hon får bestämma där hemma. På TV har du till exempel sett henne i Partaj, Café Bärs, Solsidan och Boymachine.

PICKNICKKONSERT
Torsdag 18 oktober

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Pris: 240:- vid bord el. 200.- på balkong alt. stud/pens: 200:- vid bord el. 160:- på balkong

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.