17-18/11: ULF DAGEBY BAND – TILLBAKA TILL NOLLULF DAGEBY BAND
TILLBAKA TILL NOLL

 

 
Den folkkäre artisten och kompositören Ulf Dageby, mest känd från Nationalteatern, tar äntligen upp sitt egna band igen efter en längre tids träda! Det blir musik från hela katalogen av både gammalt och nytt!

Ulf Dageby har en lång karriär som innefattar både film och teatermusik och var tidigt en pionjär med elektronisk musik. 1971 var Ulf med och bildade Nationalteatern och har skrivit många av gruppens låtar, däribland “Vi äro tusenden” (huvudnummer för Tältprojektet), “Barn av vår tid”, “Rövarkungens ö”, “Livet är en fest”, “Hanna från Arlöv”, “Vi cyklar runt i världen” och “Men bara om min älskade väntar”, en översättning av låten “Tomorrow Is a Long Time” av Bob Dylan.

Utöver Nationalteatern har han även gjort flertal egna soloalbum bl a ”En dag på sjön” och ”Känsliga soldater” varav det senare blev utnämnt till Sveriges bästa album genom tiderna då det släpptes. Ulf har även gjort sig känd för sitt arbete med filmmusik, bland annat i samarbete med filmskaparen Stefan Jarl, med filmer som ”Ett anständigt liv” och ”Hotet”. Efter att ha studerat komposition i fyra år arbetar han främst med filmmusik till bl a Martin Beck-filmerna. Ulf medverkade under 2013 i TV4s program ”Så mycket bättre”.
Ulf Dageby Band är just i färd med att spela in nytt material som släpps under 2017.

Ulf Dageby - sång/gitarr
Håkan Nyberg - trummor
Håkan Svensson - gitarr/ sång
Ulf ”Vinyl” Stenberg - keyboards
Kalle Gustafsson-Jerneholm – bas

Picknickkonsert
Fredag 17 november &
lördag 18 november.

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Pris: 320:- vid bord alt. 280:- på balkong. Pens/stud: 280:- vid bord alt. 240:- på balkong.

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.