15/11: OLIVIA STEVENS – PASSION/ROMANCEOLIVIA STEVENS
Akt 1: PASSION
Akt 2: ROMANCEVälkommen till en afton fylld av blod, svett och tårar när artisten Olivia Stevens låter oss följa med in i hennes värld. Detta blir en afton i två akter där vi i första akten "Passion” bjuds på en berättelse om Olivias gripande resa in i rampljuset; en stormig resa i ett högt tempo från Sverige till ett äventyr av auditions och jobb i New York och Paris. En personlig och humoristisk musikföreställning om en artists jakt på harmoni och revansch, fylld av komik med många tragiska förtecken. I kvällens andra akt "Romance" transporteras vi direkt till Paris när Olivia bjuder på fransk chanson och dråpliga historier om kärlek. Vi får höra musik av några utav de mest kända franska sångarna någonsin när Olivia tolkar ikoner som Jaques Brel och Edith Piaf både på franska och i ny svensk och engelsk översättning.

Akt 1:
Passion
innehåller otroliga berättelser från föreställningar Olivia Stevens spelat runtom i världen och ett pärlband av sånger från Broadway-musikaler som Cabaret, Chess, West Side Story, och guldkorn från Leonard Cohens repertoar. Passion är en föreställning om Olivias liv som skådespelare och artist. Om hennes drömmar. Om med och motgång. Om de stora scenerna och de mycket små. Olivia säger: "Jag tror att det liknar ditt liv, även om jag bär scenkostym och du går i dina egna kläder. För drömmar och passioner är något vi alla delar. Kom, låt oss dela våra drömmar till tonerna av världens bästa låtar." Budskapet är tydligt: det är passionen att göra det man älskar som driver oss människor, ibland till bristningsgränsen.

"En fascinerande berättelse om livets baksidor"

"Succéunderhållning för finsmakare”. - Expressen

 "Stevens är passion så fort hon går in på scen…avväpnande” - Cabaret Scenes, NY

Akt 2:
Romance är inspirerande och omtumlande musikalisk karusellresa helt utan hämningar och logik, ömsom mjuk och sensuellt, ömsom vild och lekfull. En föreställning som omfamnar och trollar bort publikens vardagsproblem. Olivias dynamiska scennärvaro leder dig längs med de upplysta gränderna i Paris och Charles Aznavours sånger om Pigalle, via Edith Piafs hyllning till kärleken i Hymne a L’Amour, till sången Du får inte gå av Jacques Brel.

"Oemotståndligt charmigt. En föreställning som omfamnar och är närvarande." Sundsvalls Tidning

"Stevens sjunger om känslor som bara nordbor kan" Time Out NY

"Stevens röst går rakt igenom huden...och hennes scennärvaro gör att man kommer på sig själv med att mer eller mindre hålla andan." Teaterstockholm.nu


PICKNICKFÖRESTÄLLNING
Torsdag 15 November

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Pris: 240:- vid bord el. 200.- på balkong alt. stud/pens: 200:- vid bord el. 160:- på balkong

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.