11/4: SARA LINDH & KRISTER JONSSON – JAG TOG VÄGEN BORT FRÅN KARTANSara Lindh & Krister Jonsson:
JAG TOG VÄGEN BORT FRÅN KARTANVad händer när det som var inte längre gäller och kartan måste ritas om? ”Jag tog vägen bort från kartan” är en humoristisk och hoppfull musikföreställning med sångerskan och skådespelerskan Sara Lindh och Malmögitarristen Krister Jonsson.

En föreställning om kärlek, uppbrott och om att gå vilse men att det aldrig är för sent att hitta nya vägar. En föreställning om att se det vackra i livet. Om ljuva drömma och brustna illusioner, om modet att våga lämna tryggheten i det liv man byggt upp och om modet att öppna sitt hjärta och våga älska igen.

Text och musik av bland annat Billy Joel, Tom Waits, Emmylou Harris, George Gershwin, Lisa Ekdahl, John Lennon, Björk och Mikael Wiehe.

Sara Lindh har under sina drygt tjugofem år som verksam artist, skådespelerska och dramatiker medverkat i ett femtiotal produktioner på scen, TV och film. Hon har en lång rad succéer bakom sig. Bl a Cabaret (Tyrol/Rondo), The Black Rider (Dramaten), Stjärnfall och Körkarlen (Teater Galeasen) samt Riksteatern och hennes egen pjäs Carola & jag (Teater Giljotin). Hösten 2014 hade hennes andra pjäs Chaplin premiär på Örebro länsteater i samarbete med Smålands Musik och Teater. Sara har även mottagit privatteatrarnas pris Guldmasken för ”Bästa kvinnliga artist”.

Krister Jonsson har länge vart en av de mest respekterade och eftertraktade musikerna i Malmö och få gitarrister har lovordats som han av såväl kritiker, som publik. Han har gjort det mesta som går att göra genremässigt med en gitarr och jobbat såväl internationellt som lokalt med stora popartister, i olika jazzkonstellationer och teatergrupper. Bland tidigare samarbetspartner kan nämnas Moomsteatern, Cantabile 2 (DK), Dalasinfoniettan och Tromsø Kammerorkester (NO). Krister Jonsson jobbar kontinuerligt med bl a Marilyn Mazur (DK), Viktoria Tolstoy m fl.
picknickkonsert
Torsdag 11 april

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Pris: 260:- vid bord el. 220:- på balkong alt. stud/pens: 220:- vid bord el. 180:- på balkong.

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Möllans Osts Victoriatallrik
En härlig tallrik där Möllans Ost väljer det bästa för dagen ur sina diskar. Här får du fyra ostar och fyra charkuterier med passande tillbehör, surdegsbröd från Sankt Jakobs stenugnsbageri, kex samt avslutningsvis en chokladbit. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45 eller boka via webben, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.